perjantai 22. toukokuuta 2015

Onnellinen frisbeehurtta

Työpäivän jälkeen kävin hakemassa Domin ja tarvikkeet kotoa kun lähdettiin tapikselle heittelemään kiekkoa ja nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta. Uudella asenteella ja uudella innolla paluu frisbeen pariin. Ollaan rakenneltu motivaatiota ja intoa uusiksi kiekkoja kohtaan ja lähdetty ihan alkeista ja erittäin helpoista jutuista. Tämä tarkoittaa siis repimis lupaa (tähän tarkoitukseen Jawz on kisakiekoista hyvä valinta kestävyyden takia eikä tule vekkejä kovinkaan helposti) Domille, koska se tykkää repiä ja järsiä terrierin tapaan, mutta kun kielsin sen aikoinaan niin innostuskin meni siinä sitten, mutta nyt taas takasin pelikentillä sillä bossumaisella innokkuudella ja energisyydellä ja selkeästi työ tuottaa tulosta.
Kentälle ja hihna irti. Ei muuten lähtenyt hajujen perää enää. Katsekontakti löytyi samantien ja siitä sai sitten namin. Ja siitähän vasta ilo repesi kun otin kiekon esille. Domi ei nähnyt mitään muuta kuin frisbeen ja se on edistystä kun yleensä sen on pitänyt saada ekana nuuskutella hajut ennen kuin jaksaa kiinnostaa leikkiminen tai muu, mutta nyt oli asiat jo toisin. Häiriönä oli ihmiset viereisissä talojen pihoilla, ohi ajavat autot yms. hälinää.
Otettiin rollereita, heittoja maata pitkin ja pituusheittoa + pari helppoa temppua. Juomat oli mukana kentällä kuumuuden takia (yleensä autossa ja tankkaan Domin treenien loputtua) niin Domi sai käydä juomassa ja lepäämässä aina kun halusi. Domi joikin melkein 0,4l vettä jonka olin maustanut FitDog Energy + Rehydrate energiajuomalla. Hyvin ainakin upposi nestettä tuohon koiraan eikä tarvinnut pelätä, että se kuivuu ja läkähtyy kentälle kun varjokohtaa ei ollut. Hyvin jaksoi innostua kiekosta lämpimästä kelistä huolimatta. Bostonihan rakastaa lämpöä, aurinkoa ja riehumista.
Jos joku muuten ihmettelee Domin tassuteippauksia - niiden tarkoitus on suojata esim. kannuskynsiä ettei pääsis enää toisten repeytymään irti (viime vuonna kun toisesta tassusta kannuskynsi repeytyi kokonaan).

Videotakin tuli meidän fribailusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti