lauantai 16. toukokuuta 2015

mä meen mihi meen ja meen jos mä haluun

Semmonen koe tällä kertaa. Paikkiksesta tuli piiloon viimesillä sekunneilla. Muuten oli maannut siellä hyvin ja rauhallisesti tuomarin mielestä ja Domi oli ilman mitään varoitusta lähtenyt jota tuomari ihmetteli. Taas. Siinäpä onkin tekemistä, että saa tuon treenattua kuntoon kun koira ei anna mitään varoitusmerkkejä lähtemisestä.
Keskeen seuraamisen tuli hepulikohtaus ja vihelsin pelin poikki. Koe siis keskeytetty ohjaajan toimesta. Jos jotain hyvää niin ainakaan hajut ei ollut tällä kertaa syynä vaan liiallinen energia/jännityksen purkaminen. Domi juoksi täysiä ympäri kenttää. Treeniä treeniä treeniä ja vielä lisää treeniä. Se AVO1/TK2 haetaan vielä ennen sääntämuutosta kunhan saatais palikat paikoilleen. Tänään voisi käydä ostamassa punkkiaineet ja pistää litkut Domin niskaan. Ällöttävät punkit on taas täällä.

3 kommenttia:

 1. Harmitti kyllä teidän puolesta, kun Domi lähti paikkiksesta ja jouduit keskeyttämään. Just ihasteltiin kun harvemmin harrastus-bostoneita näkee ja aloin miettimään, oliko se "kuulokoira Domi" - olittehan te :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistinkin sitten teidät. :) Ja Domihan se... On ruvennut nyt ottamaan tavakseen tuon karkailun ja muun sekoilun. Tehotreeniä ja kovemmalla asenteella eteenpäin. Tarkoitus olisi se tulos käydä hakemassa vielä kuitenkin ja Domi osaisi teknillisesti todella hienosti jos kykenisi suorittamaan, mutta noh bossut on bossuja ja koskaan ei tiedä mitä tulee vastaan. Uudestaan vain yrittämään. :D Ohjaajalle treeniä oman ajattelumaailman suhteen ja koiralle häiriönsietoa.

   Poista
 2. Harmi että kävi noin:( No mutta, sehän antaa vain syyn treenata lisää:) Te kyllä saatte tuon hiottua loppuun asti, oon varma siitä!


  RadiancePaw

  VastaaPoista