perjantai 8. toukokuuta 2015

Bostonin kokoinen paketti

Tai noh bostonia tuplasti isompi paketti ilmestyi tänään postiin. Tilasin PetNetstoresta Domille lämpöä heijastavan pedin Hurmos lämpösohva ruskeana ja siihen päälle läjä Hau-Hau Championin training bar ateriapatukoita testiin. Kaupanpäällisenä tuli Hau-Hau Championin lihapullia pussillinen ja niitäkään Domi ei ole ennen maistellut. Herkullinen viikonloppu tulossa Domille kun pääsee testailemaan uusia herkkuja.
Domi oli töissä taas mukana. Pääsi uimaan ja nuuskuttelemaan ihania tuoksuja (siivoamaan lattiat). Domi leikki myös myymäläpäällikköä ja olisi hoitanut varmaan kassatyötkin jos vain olisi ylettynyt rahojen lähelle. Domi olisi mielellään testannut pakastimessa olevia herkkujakin. Otinkin sitten Domille testiin kalkkunan kauloja ja hyvin näytti maistuvan kun ei sen syömisessä kauaan mennyt vaikka luulin toisin.Vahvat leuat pienellä koiralla.
Huomenna jatkamme tokoteemaa postauksien osalta kun sovittiin porukkatreenit tapikselle, kivaa! Sitten yritän keksiä jotain muuta höpötettävää eikä aina vaan tokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti