tiistai 30. kesäkuuta 2015

Sporttilaiffii

Domi pääsi sunnuntaina vapaaksi treenikentällä ja annoin uuden frisbeen riepoteltavaksi. Se olikin sitten menoa. Viuh ja Domi juoksee ympäri kenttää onnessaan kiekko mukanaan (sinkoilut luvan kanssa tietty!). Kierroksen, toisen, kolmannen, neljännen.... Kuola vaan lensi pitkin kenttää kun bossumoottori sinkoili joka paikkaan ja pomppi korkealle heittäen samalla frisbeen ilmaan.
Kiekon virkaa toimitti tällä kertaa Domille uusi tuttavuus, Kongin frisbee. Lötköksi kiekoksi oli kuitenkin yllättävän hyvä heittää sellaisia lyhyitä tasaisia heittoja ja ai, että miten kivaa sitä oli repiä Domin mielestä. Kiekko pitikin ravistella hengiltä ja yrittää tappaa kuten kaikki lelut ennen käyttöönottoa. Materiaali ainakin niin pehmeää ettei hampaat tai ikenet ärsyynny joten ihan vapaasti sai repiä kiekkoa miten halusi.
Frisbee oli riehumistuokion jälkeen ihan kuolassa kuten Domin turpakin. Siitä voidaan päätellä, että hauskaa oli ja hurjasta menosta huolimatta ei ollut minkäänlaisia käytönjälkiä kiekossa (muuta kuin limainen kiitos kuolan). Koira ja kiekko pääsikin pesulle kotona.


Ja ennen kuin kukaan ehtii edes kommenteissa kysyä asiasta. Domin päällä olevat valjaat on merkkiä RuffWear Front Range. Nuo tuli EasyWalk valjaiden tilalle ( jotka valui liian alas pidemmillä kävelylenkeillä), kun noissa RW-valjaissa on kiinnitysmahdollisuus myös edessä ja säädöt kaikissa remmeissä. Oiskohan Domin valjaat kokoa xs. Ollut hyvät ja monipuoliset. Paljon on tullut noita valjaita käytettyä niiden istuvuuden ja monipuolisuuden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti