maanantai 8. kesäkuuta 2015

RevolutionRace

PÄIVITETTY VERSIO 2016 http://domibostoni2.blogspot.fi/2016/12/revolutionrace.html
Joku jo kyseli, että mitkä housut nuo on ja tässä teille vastaus. Merkkihän on RevolutionRace, ja malli Norwand Pants. Seuraan monia ruotsalaisia koiraharrastajia instagramissa (meidän instagramin löydät nimimerkillä dontte) ja olen jo pidemmän aikaa kiinnittänyt huomiota siihen, että monella oli jaloissaan housut jotka vaikutti kivoilta, käytännöllisiltä ja kivoilta. Reilun vuoden etsin ja selvittelin merkkiä kunnes sain selville merkin ja googletus tuotti tulosta myyntipaikan suhteen. Sen huomasin, että ainoa vaihtoehto oli ruotsista tilaaminen ellen haluaisi tyytyä Hööksin samankaltaisiin pöksyihin joiden väri ei miellyttänyt.
Toisessa blogissa kommentoitiin, että näitä on alkanut ilmestymään Suomenkin harrastajille ja siihen on syynsä. Ainakin nämä housut vaikuttavat olevan erittäin kestävää tekoa eikä heti hajoa vaikka Domi raapisi kuinka terävillä kynsillään, taskuja löytyy omasta housumallista noin 6kpl eli mahtuu hyvin tarvikkeita mukaan ja mikä oli se tärkein juttu niin vahvikkeet löytyy polvista ja persuksesta. Kaiken lisäksi RR housuja saa eri väreissä. Itse aloitin näillä harmailla, mutta joskus tulen tilaamaan toisetkin. Löytyy eri mallisia ja materiaalista valmistettuja. Yhden housumallin saa esim. vetoketjulla katkaistua polvien kohdalta jolloin housuista saa kätevät shortsit kesäkelejä varten ja taskujen määräkin voi vaihdella mallista riippuen, mutta jokaiselle löytyy varmasti jotain.
Hintaahan näillä on jonkun verran eikä ihan ilmaiseksi irtoa, mutta niinhän ne muutkin kunnon hyvät ulkohousut maksaa. Välillä on jotkut tietyt värit tarjouksessa. Toimitusaika oli alle viikon (odotin, että olisi kestänyt kauemmin) ja kauppa josta näitä saa niin on fritidsfabriken - http://www.fritidsfabriken.se. Sivut on ruotsiksi, mutta kun pääsee kassalle asti niin sitten tulee jo suomeakin, että kielitaitoon ei luulisi tilauksen kaatuvan. Jospa tämä vastasi kysymykseen, että mitkä housut ja mistä saa.
Tänään kävin ulkoiluttamassa jättiputkea ja bossulaista lelun kera raviradan parkkipaikalla jonka jälkeen riehuttiin hetki takapihalla jalkapallon kanssa. Valeraskauskin alkaa olemaan loppusuoralla. Saisi vaan vielä lopettaa kokonaan tuon maidontuotannon ja roikkutissit pois viikon aikana tai voi olla, että sterkkausta joudutaan siirtämään ja sitähän ei haluta. Leikkaus tänne heti nyt niin päästään tästäkin pelleilystä eroon. Jännitystä elämään kun tuon lisäksi tällä viikolla selviää muutetaanko Domin kanssa syksyllä Kuopioon vai mitä tullaan tässä elämässä tekemään lähivuosina. Saako Domi koirakaverin? ;)
Mikään muu ei ole varmaa kuin, että heinäkuussa käydään vielä yrittämässä ykköstuloksen metsästystä tokossa ennen sääntämuutosta jos johonkin kokeeseen mahdutaan mukaan.
Ps. huudatin palohälytintä eilen. Domi tulee viereen ihmettelemään ja kallistelee vaan päätänsä ja parin minuutin päästä muistaa mitä piti tehdä (ilmoittaa) eli niitä ääniäkin voisi vahvistella ajan kuluksi. :D

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan oloset noi housut! Olin joskus lueskelevani, että jos toinen koira tulee, on sekin bossulainen. Oliko näin? Oon itsekin ollut bossuista kiinnostunut, hurmaava tuo Domi<3

  RadiancePaw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toinen koira on 99% todennäköisyydellä bostoni. Bostoni on paras kaveri toiselle bossulle. ;) Ymmärtävät toisiaan ja ohjaaja saa lisää haasteita harrastusmaailmaan.

   Poista
 2. Olisi kiva, jos kertoisit myöhemmin, että mimmoset nuo pöksyt on olleet käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulen jatkossa kertomaan käyttökokemuksia näistä kunhan tulee enemmän käytettyä ja testailtua eri olosuhteissa. :)

   Poista
 3. Noi housut on kyllä niin ostoslistalla :)

  VastaaPoista