perjantai 19. kesäkuuta 2015

Superkoiran toipuminen

Domilla on toipuminen sujunut hyvin eikä ole ollut mitenkään kipeä. Haavakin on siisti eikä Domi ole sitä päässyt pahemmin nuolemaan. Suurin haaste on tällä hetkellä tuon koiran energia joka kasautuu. Sen tekisi mieli pomppia ja riehua koko ajan ja sitten se hupi kielletään. Bossulaisen kiusaamista. Pari kertaa se on hypännyt vanhempien sänkyyn ja kun tullut sieltä alas niin hirvee huuto joten sinne makkariin on nyt pääsykielto. Säikähdyksellä kuitenkin selvittiin eikä tullut sisäisiä verenvuotoja tai muitakaan ongelmia. Ainakin se on toistaiseksi oma itsensä ja parempi olisikin ettei se keksi nyt juhannuksena mitään kun ei ole eläinlääkäriä saatavilla. Ti-ke välisenä yönä se repi bodynsa pois kuten viimekin yönä ja onkin sitten viettänyt päivät pönttö päässä kun ei kelpaa enää pukua pidellä joka olisi varmaan kivempi vaihtoehto, joten olkoot  pöntön kanssa ja välillä on pieniä hetkiä kun saa valvottuna olla ilman tötteröä tai pukua. Ruokansa se on saanut kongista ja tekemällä jotain pieniä juttuja (kosketusalusta, noutokapuloiden nostelua) ettei pääkoppa ihan leviäisi ja sähköjänis rupea pomppimaan seinille. Tänään käytiin jo vähän pidemmällä kävelylenkilläkin ja vauhtia riitti sielläkin. Piti jarrutella menoa. Kohta se onneksi helpottaa. Viikko vielä tikkien poistoon. Domi on kuitenkin ollut tosi reipas eikä oo valittanut kipujakaan yhtään.
Ollaan vahvistettu ääniäkin ja treenailtu ovikelloa. Domi reagoi yhtenä aamuna jopa kännykän herätyskelloon (sitä ei ole Domille opetettu) kun sillä taisi olla tylsää. :D
Meidän juhannus menee tässä kotona vahtien sähköjäniksen touhuja ja vain olemalla. Ensi tiistaina juhlitaan Dompottimen synttäribileitä.
Domi toivottaakin kaikille vauhdikasta juhannusta säästä huolimatta (täällä on lämmintä vaikka aurinkoa ei näy) ja riehukaahan yhden bostoninkin puolesta!

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista Domille! Meidän kääpiövillalta leikattiin viime kesänä rasvapatti rinnasta niin oli kyllä tekeminen vahtia hyppimistä :D

    VastaaPoista