keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Mätsäröintiä

Päivä aloitettiin sillä, että postilaatikosta löytyi paketti Hurtalta ja paketistahan paljastui nameja ja namilaukku. Domi hurmasi Hurtan tiimin temppuvideollaan ja sai nuo palkinnoksi. Palkintoposeilun jälkeen suunnattiin metsäilemään ja nollailemaan aivot. Domi sinkoili ees taas onnessaan ja nuuskutteli ihania tuoksuja. Rauhassa saatiin kävellä kun ei tullut yhden yhtäkään koirakkoa vastaan.
Iltapäivästä lähdetiin Hovinpellon kentälle kun siellä järjestettiin mätsärit. Ennen lähtöä rupesi satamaan kaatamalla vettä, mutta onneksi sitä ei kauaan kestänyt. Mätsäripaikalla vielä tihutteli vähän vettä kun kävin ilmoittautumassa, mutta sitten loppuikin sade eikä onneksi ollut edes kylmäkään. Kelpasi bossulaisen siis hengailla ilman jäätymistä ja tärinää.
Oltiin numerolla 4 ja vastassa kääpiöpinseri joka oli selkeästi hitusen enemmän treenannut tuota touhua joten sille punainen ja Domi sai sinisen nauhan. Kävely meni hyvin ja seisoi paikoillaankin nätisti. Pöydällä sitten iski hepulipussauskohtaus kun vastassa oli tuttu ihminen. Täytyy ruveta harjoittelemaan tuttujen ihmisten kohtaamista. :D Monipuolinen kehä kuitenkin oli. Ensin ympäri, sitten pöydälle ja sen jälkeen vielä edestakaisin kävely sekä kolmio + koirat kopeloitiin kunnolla pöydällä ja katsottiin hampaat.
Ekan kierroksen jälkeen odoteltiinkin sitten sinisten kehän alkua. Domi ravasi kivasti kävelyvauhdilla (nykyään kun osaan kiinnittää siihen huomiota ettei se peitsaa) ja jaksoi seisoa tapittaa paikoillaan tosi pitkään ilman hermostumista ja ajatuksen harhailua. Yhden ainoan kerran meinasi kuono valua maahan, mutta hyvin sain tsempattua ja suoriuduttiin kunnialla loppuun asti. Alan jopa oppimaan miten Domi kannattaa seisottaa. Päästiin 4 parhaan joukkoon ja näin ollen sijoitus SIN4 - palkintosija. Alkaa treeni tuottamaan tulosta tässäkin. Ihmisten kohtaamista ei kylläkään voi koskaan harjoitella liikaa.
Odotteluaikana temppuiltiin ja Domi treenasi hengailua maassa makaamalla. Tällä tuloksella on hyvä jäädä pienelle treenilomalle saikkuilun ajaksi. Kisailujen jälkeen käytiin kyläilemässä colliekamujen luona ja sinne mennään perjantainakin.


Domi toivottaa tervetulleeksi ja lähettää terkut kaikille uusille lukijoille jotka on lähiaikoina eksynyt tänne blogiin!

2 kommenttia: