torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappuriehumiset

Pääsin tänään töistä aikaisemmin ja ulkona paistoi aurinko vesisateen jälkeen joten lähdettiin Domin kanssa nauttimaan auringosta ja lämmöstä pellolle. Oli hiukan haasteellista kuvata auringonpaisteessa mustavalkoista koiraa pitkän pimeyden jälkeen. Täytyy taas totutella tuohon ja säädellä vain kameran asetuksia.
Domi sinkoili ees taas, nuuskutteli hajujen perässä ja kävi ojassa pelastamassa kepit hukkumisvaaralta. Domi aloitti myös laiduntamiskauden eli se imuroi ruohot ja heinät kitusiinsa. Kotona Domi sai välipalaksi herkkujuomaa ja sai juoda sen takapihalla nauttien samalla auringosta. Bostoni rakastaa aurinkoa. Onkohan se jo tullut selväksi täällä? ;) Kunhan tuo meidän nurmikko tuosta tasaantuu multakasoista ja kuivuu kunnolla niin pääsee Domikin viettämään ulkokoiran elämää. Pitäisi punkkiaineetkin pistää niskaan tässä lähiaikoina kun niitä öttiäisiä jo täällä päin kuulemma liikkuu. Hyi. Sitä ennen Domi pääsee vielä pari kertaa käymään töissä mukana joka tarkoittaa uimista (Domi muuten hakee jo leluja vedestä!). Kaikki muutkin hyttyset ja öttiäiset alkanut heräilemään, mutta onneksi on halli johon päästään treenien ajaksi suojaan. Seuraava hallivuoro onkin varattu lauantaille. Tänään ehkä yötreenit tapiksella (se olisikin ensimmäinen kerta tapiksella monen kuukauden tauon jälkeen) jos sää ei muutu liian kylmäksi. Tarkoitus käydä vain syöttämässä Domille iltasapuska kentällä. Eli kentälle, perusasento, ruokaa nassuun ja siitä sitten autoon.

3 kommenttia:

 1. Domilla on hyvännäköset nuo näissä kuvissa näkyvät valjaat! Minkä merkkiset, jos saa udella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa udella. :D Domilla on päällä RuffWearin Front Range valjaat. Tilasin pari viikkoa sitten nämä Petenkoiratarvikkeesta (http://www.petenkoiratarvike.com/koirat/tuote/valjaat-ruffwear-front-range-harmaa-/51193052/) Domille testiin kun EasyWalkerit valui pidemmillä lenkeillä liian alas Domin jalkoihin joten myin ne pois ja ostin nämä tilalle testiin kun kiinnitysmahdollisuus myös edessä. :) Tietty ovat nämä myös paljon tukevammatkin ja säätö kaikista 4 remmistä joten asettuvat hyvin päälle. Domin valjaat on kokoa XS (ry n. 52-54cm ja painoa 8,5kg).
   Valjaista löytyy myös pieni tasku johon saa vaikka nimilaatan laitettua.
   Ovat olleet kyllä hintansa arvoiset ja paljon onkin ihmiset näitä kehuneet kun ovat nähneet Domin päällä kyseiset valjaat.

   Poista
  2. Kiitos, täytyypä tutkia! :) Hurtan vastaavia olen katsellut, mutta niissä on kuulemma ollut murheita löystyvien remmien kanssa...

   Poista