keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Flirttailua

Tänään käytiin lyhyellä ravilenkillä ensin pyöräillen jonka jälkeen otettiin flirttiviehe takapihan säilöstä esiin ja mentiin rälläämään ympyrää tuohon etupihalle josta on jo lumet sulaneet. Miten kivaa Domilla onkaan kun saa jahdata täysiä patukkaa joka sinkoilee eri suuntiin.
Jospa huomenna saataisiin aikaiseksi lähteä pidemmälle hihnalenkille opiskelemaan hihnassa
kulkemista tai metsään seikkailemaan ja vahvistamaan luoksetulokäskyä.
Perjantai lepoa, lauantaina treenit hallissa (toko ja frisbee) ja sunnuntai+maanantai meneekin frisbeenäytöksissä.
Huomenna on minun viimeinen koulupäivä amiksessa! Ensi viikolla kun alkaa työharjoittelujakso. Koirailua seuraavat 2 kuukautta aamusta iltaan ja ehkä Domikin pääsee joku kerta sinne mukaan. Täytyy kysyä saako ottaa. Ainakin uimaan Domi pääsee välillä.
Domi lähtee muuten toukokuussa valmistujaisjuhliini mukaan sinne yleisön ihmeteltäväksi. Täytyy etsiä jostain tuolle rusetti kaulaan.

Pyöräilyn, flirttailun ja jäähdyttelylenkin jälkeen tultiin takaisin sisälle ja tarjosin Domille ensimmäistä kertaa juotavaksi FitDog Recovery Potato palautusjuomaa. Yllätyin iloisesti miten maistuvaa se olikaan Domin mielestä, koska Domihan on ennen juonut FitDog Recovery palautusjuomaa ja on se aina kuppinsa tyhjentänyt ja onhan se ahne joten se kyllä juo ja syö kaiken ellei muuta ole tarjolla, mutta Recovery ei selvästikkään ollut FitDog Energy+Rehydrate (joka on Domin mielestä superherkkua ja kuola valuu jo odotusvaiheessa) kanssa samalla asteella maistuvuudeltaan. Ilokseni sain huomata, että tuo Potato versio on todellakin yhtä maistuvaa kuin Energy+Rehydrate juoma Domin mielestä.
Domi saikin juoda tuota herkkua 2,5dl verran ja hyvin upposi kaikki. Kuppikin piti vielä lipoa ja tarkistaa moneen kertaa, että olihan se nyt varmasti jo tyhjä ja että eikö enempää tule.
Mittaan Domille jauhoja yleensä 10kg mukaan eli n. 2 ruokalusikallista ja vettä sitten tarpeen mukaan miten paljon mihinkin treeniin nestettä tarvitsee (1,5-3dl). Domihan painaa n. 8.5kg verran.
Domi lähettää pusuterveiset kaikille uusille lukijoille jotka ovat lähiaikoina tänne blogiin eksynyt!

3 kommenttia:

  1. Hei, löysin tieni blogiisi Iltalehdessä olleen artikkelin kautta. Upeaa, että kerrot avoimesti tarinasi, ja pakko kyllä myöntää, että Domi on kyllä oikein valloittava herrasmies :3
    Muistelen muuten nähneeni sinut joskus nuorempana. Satuitko käymään Lönnrotin koulua erityisluokalla? Pikkuveljeni nimittäin kävi kyseistä luokkaa ja on siis samanikäinen sinun kanssasi. Muistelisin nähneeni näköistäsi tyttöä hänen koulunsa juhlissa ja luokkakuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiva jos iltalehden kautta porukka löytää tiensä tänne. :)

      Kiitoksia ja tervetuloa joukkoon. :) Ps. Domi on tyttö ;)
      Kävin tosiaan Lönnrotin koulua ja hyvinkin mahdollista, että ollaan törmätty siellä. Saako udella pikkuveljesi nimeä jos samassa luokkakuvassakin?

      Poista
  2. Ilmankos olitkin niin tutun näköinen. Velikin tunnisti siut kun näytin tuon lehtiartikkelin. Tuomolta (Ahola) terveisiä! :D äitimmekin sanoi siut ja äitisikin muistavansa, itse olen siis Tuomon isosisko :D

    VastaaPoista