tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pöksysankari seikkailee Helsingissä #2

Eilen taas Helsingissä piipahdettiin ja videoin koko homman. Suht samanlainen reissu kuten perjantaina, mutta Domi ei lähtenyt tällä kertaa Vega talolle mukaan ja meillä oli matkaseuraa.
Domi hengaili enimmikseen autossa Helsingissä, mutta pääsi vähän kuitenkin ulos nauttimana hetkeksi asfaltista ja nurmikoiden ihanista tuoksuista. Pysähdyspaikoille se sitten pääsi mukaan ja olikin siitä innoissaan. Kuninkaantien ABC:llä tuli joku työntekijä naputtaa minua selkään ja oli jotain sanomassa kunnes näki Domin valjaat ja totesi asian olevan ok. En ehtinyt sanaakaan sanomaan. :D Tuli varmaan ihmettelemään, että mikäs koira Domi on kun sisällä mukana. Pukaro Paronissa Domi on jo tuttu näky joten siellä ei kukaan tule ihmettelemään. Ollaan oikeastaan päästy aika helpolla vielä kaikkialla eikä ole koskaan tarvinnut väitellä asiasta, että saako se Domi olla mukana vai ei. Ihmiset joko antaa olla rauhassa tai sitten tulevat kysymään ennen kuin huudellaan, että ei tänne.
Videomateriaalia oli tunnin verran ja videolla näette 16 minuuttia koko hommasta. Domi onnittelee jo nyt niitä kaikkia jotka jaksavat katsoa videon alusta loppuun
Training Snacks pussit arvotaan seuraavan postauksen yhteydessä joka tulee tällä viikolla!

Videon saa HD-laadulla katsottua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti