keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Edustushommia

Tänään meillä vieraili iltasanomien toimittaja ja yksi kuvaaja. Joten sehän tietää Domille edustushommia ja kameralla räpsimistä. Vieraat sai bossuraketin syliinsä ja pusuvastaanoton, mutta heti kun laitoin Domille työvaljaat päälle niin se rauhoittui ja malttoi makoilla nätisti eikä enää käynyt isoilla kierroksilla. Hyvin alkaa menemään oppi perille. Pikku hiljaa, mutta varmasti kohti rauhallista ihmisten moikkaustapaa. Asiahan ei varsinaisesti liittynyt Domiin ja kuulokoiriin, mutta tottakai Domistakin pitää vähän mainita kun kulkee minun mukanani missä menenkin  ja täytyyhän Domin saada pieni rooli jutusta, aina. ;) Juttu ilmestyy varmaankin ensi viikon lauantain lehteen (28.3.).

Domi rakastui kuvaajaan ja onkin hyvin oppinut, että siellä missä kamera niin sieltä saa myös rapsutuksia tai herkkujakin. Viisas piski.
Kuvaaja kuvasi kuvaajaa välillä ja pääsin testaamaan myös ammattikameraa. Kunhan Domille saadaan hommattua koirakaveri joskus niin katsotaan sen jälkeen oman kameravehkeiden päivittämistä.

Pusukohtauksia lukuunottamatta Domi käyttäytyi hienosti miten työkoiran kuuluukin käyttäytyä ja kahvittelun ajan Domi nukkui omassa pedissään. Miten mahtavaa. :) Alkaa ne rutiinit sieltä tulemaan ajan kanssa kun tekemiseen saa lisää varmuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti