tiistai 10. helmikuuta 2015

Tennispallot hyötykäyttöön

Tarvitset:
+ tennispallon jonka koira on mahdollisesti jo repinyt auki
+ sakset (jos haluatkin tuhota ehjän pallon)
+ nameja
+ pallon tuhoajan eli koiran
 Ensin leikellään pallosta ylimääräiset repsottavat haituvat pois ja siistitään vähän pallon ulkonäköä.

Seuraavaksi leikellään rasti palloon ellei koira ole tätä jo tehnyt puolestasi. Parhaiten onnistut tässä terävillä saksilla tai puukolla (tai hanki bostoni joka hoitaa homman ilman pyytämistäkin).

Ristikkäisviillon koolla voit vaikuttaa pallon haastavusasteeseen. Mitä pienempi viilto niin sen vaikeampi sieltä on saada nameja pois. Voit myös leikata vaikka terävät kulmat pois jolloin palloon muodostuu pieni reikä helpottamaan koiran operaatiota. Halutessasi voit tehdä viiltoja/reikiä eri puolille palloa.

Ja näin meillä on valmis aktivointipallo. Hyötykäyttöön rikkoutuneet lelut, koiralle jotain uutta sekä aikaa tämän tekemiseen kuluu alle 5 minuuttia. Helppoa ja kätevää.

Viimeisenä annetaan pallo tietenkin innokkaalle termiitille testiin ja lupa sinkoilla ympäri kämppää täysiä pallon perässä pitkin seiniä ja pöytiä. Pallon perässä voi tunkeutua myös hyvin sohvan alle ja jäädä sinne jumiin ja sitten huutaa omistajaa apuun. Omistaja pelastaa ja taas leikki jatkuu pallon kanssa. Namit sinkoilee ympäri lattiaa ja koira imuroi.

4 kommenttia:

  1. Tää oli tosi hyvä! Pitää alkaa heti kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla jos tästä joku sai uuden vinkin. :) Kerrohan sitten miltä vaikutti. Domi tykkäsi tosi kovasti ja touhusi pitkään pallon kimpussa.

      Poista
  2. Kiva idea! ei aina niitä perus narupalloja ;) ja sulla on muuten samanlaiset sukat kun mulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täälläkin narupalloja tuunailtu, mutta ei ohjeita jaksa tehdä kun niitä tosiaan löytyy ympäri nettiä ja muilta bloggaajilta. Yritetään kehitellä jotain uusia juttuja tai mitkä ei ole ollut niin paljon esillä. :)
      Hehe, hyvät sukat onkin.)

      Poista