lauantai 7. helmikuuta 2015

Täällä taas

Muutaman tunnin leikkauksesta tulikin reilu 12 tunnin reissu. Olotila on sen mukainen. Eilen tultiin kotia ja Domikin haettiin hoidosta. Luulen, että pidetään treenitaukoa koko helmikuu ellei enemmänkin riippuen mihin tämä olotila tästä muuttuu. Tällä hetkellä tuntuu kun olisi turpiinsa saanut pahemminkin ja naama turvoksissa. Ääntäkään ei lähde joten ei tuota otusta hirveästi käskytellä. :D Mutta ei meillä tylsää tule. Treenaillaan paljon uusia temppuja naksuttimella ja pyrin videoimaan niitä jonkun verran tänne näytille. Kaikkea ei kumminkaan vielä julkaista, koska opetellaan uusia temppuja uutta isompaa temppuvideota varten joka kuvataan ja julkaistaan kesän aikana todennäköisesti. Hallintatreeniäkin voisi ottaa ja muistuu taas mieleen kehonhallinta paremmin kun ei ole muuta tapaa kommunikoida.

Jos kaikki menee hyvin niin, ehkä hyvällä tuurilla korkataan kisakausi tälle vuodelle jo ensi kuun aikana tokon osalta. Tai sitten jätetään kesälle ykköstuloksen metsästys avoimesta luokasta. Frisbeetä pitää harjoitella todella varovaisesti ja jättää kaikki rebound ja muut kehopomppuliikkeet pois ettei haavat repeydy. Katsellaan ja eletään päivä kerrallaan.

Lunta täällä on edelleen sen verran paljon, että Domi saa nyt pari päivää kuluttaa energiaansa juoksemalla tuossa takapihalla umpihangessa. Tänäänkin siinä heittelin hetken aikaa lelua ja ihan miniminilenkillä käytiin, mutta siinäpä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti