sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Sukeltaja Bostoni

Käytiin tänään ensimmäistä kertaa Lappeenrannan koirauimalassa - Koirakylpylä-hotelli Elämäni Koira Oy.
Olin varannut ajan puoleksi tunniksi ja uittajan kanssa. Aika oli sopiva. Ei lyhyt eikä liian pitkä (tai sitten Domilla on vaan kova kunto). Domi meni sisälle innoissaan kuten joka paikkaan ja uittaja oli todella ihana Domin mielestä (onko edes yllätys). Kaikki oli kivaa ja jännää Domin mielestä. Pesu oli vähän hyi, mutta hyvin antoi suorittaa pesun jonka jälkeen suunnattiin altaalle pelastusliivit päällään. Domi oli kiinnostunut vedestä ja varsinkin kivoista leluista. Uittajalla oli myös nakin palasia Domille ja siitäkös pieni bossulainen oli onnessaan. Domia ei edes ahdistanut pelastusliivit.
Alkuvaiheessa veteen meneminen oli todella jännää ja kuten oletinkin niin ei se noin vaan sinne veteen mennyt, mutta pienellä houkutuksella ja avustuksella pomppas veteen. Parin kierroksen jälkeen sai hihnankin jo pois kaulastaan ja ui kun vanha tekijä. Uinti parani paremmaksi joka kierroksen jälkeen. Domi ui ihan hyvin kunhan se veteen asti pääsee kunnolla. Kaikkein suurin yllätys oli, että Domi tosiaan kantoi myös leluakin uidessaan. En ottanut Domille omia leluja mukaan kun ajattelin ettei se niitä ensimmäisellä kerralla edes hakisi, mutta aliarvioin taas kerran koirani. :D Siellä se pulikoi menemään ja oppi todella lyhyessä ajassa jutun juonen. Tullaan käymään jatkossakin ja tästä varmaan tuleekin Domin vapaa-ajan harrastus. Seuraavalla kerralla Domi pomppaa varmasti jo kunnolla rampilta veteen ilman avustusta. Eikä uittajaakaan kuulemma enää seuraavalla kerralla tarvita kun alkoi sujumaan niin hyvin. Jospa myös muistaisin ottaa Domille frisbeen ja muita leluja mukaan.
Aluksi Domi yritti hakeutua vedestä pois, mutta pikkuhiljaa alkoi kuuntelemaan ohjeita kun kävelin allasta ympäri ja kutsuin sekä kehuin Domia luokseni. Sitten kierrettiinkin aina pari kierrosta ympäri ja ees taas. Kerran teki myös mahaplätsin ja sukelluksen veteen. Bossu parka. Välillä oli myös tietenkin muutaman minuutin taukoja. Domi sai paljon kehuja miten hienosti se ui ja nopeasti oppii.

7 kommenttia:

  1. Kiva video! Videolla ainakin näyttäis et kuvaat veden alla, nii kummonen kamera sul on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoimiseen käytin kameraa nimeltä GoPro Hero jolla voi kuvata myös veden alla.

      Poista
  2. Tosi kiva postaus ja ihana Domi :3 Pitäisi itsekkin käyttää koiriani siellä uimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva jos pidit. :) Suosittelen ehdottomasti kyseistä paikkaa ja koirauimalassa käyntiä muutenkin. :) Myös Domilta peukut koirauimalalle.

      Poista
  3. Minkä hintaista tuo koiran uittaminen noin ylipäätänsä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lappeenrannan uimalassa 30min maksaa 30€ uittajan kanssa tai ilman. Sen ajan saa jakaa myös koirakavereidenkin kesken jos on tuttuja eli menee porukalla. Tunnin kimppauinti on noin 50€.

      Hinnat näyttäisi pyörivän 28€-40€ välillä riippuen onko uittajaa vai ilman ja tietenkin missä alueella uimala sijaitsee.

      Poista
    2. Sitten on myös sarjakortteja jotka tulevat vähän halvemmaksi kun kerralla sen ostaa. :)

      Poista