sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Jäällä seikkailua

Tänään paistoi aurinko ulkona joten suunnattiin kuonot jäälle. Vielä kun siellä uskaltaa kävellä. Käytiin vähän heittelemässä puller rinkulaa ja Domi sai sinkoilla täysiä joka suuntaan. Heti kun vapaaksi pääsi niin kävi tekemässä oman tutkimusretkensä, mutta toisaalta en edes tosissani sitä luokse kutsunut joten ei se kuuro ollut. Tuli täysiä takaisin kun huutelin. Juoksut alkamaisillaan joten sen täytyy käydä aina kiertää kaikki hajut ja merkkailla ensin. Loppuaika menikin sitten lelun kimpussa eikä Domia kiinnostanut yhtään ohikulkijat ja muut jäällä hengailijat. Oli koiria, lapsia, pilkkijöitä, pyöräilijöitä, hiihtäjiä ja vähän joka lähtöön erilaista porukkaa, mutta Domia ei tarvinnut kertaakaan laittaa hihnaan kiinni (!!!) kun pysyi nätisti lähettyvillä tai vähintään tuli kutsusta luokse joka kerta. Tuo Puller rengas on yksi Domin lempileluista tällä hetkellä ja pitäisikin varmaan ostaa toinenkin satsi noita rinkuloita talteen (2kpl tulee aina kerralla).

Eilen tuunailin Domille oman kosketuskepin. Tällä hetkellä kun ei ääntä lähde kunnolla ja toisaalta olisi liikuntakieltokin ettei voi hirveästi riehua, mutta silti olisi kiva tehdä jotain joten ajattelin, että keskitytään seuraamisen treenaamiseen ja pikkutarkkaan työhön. Se viimeinenkin pieni edistäminen olisi tarkoitus saada kokonaan pois, koska siitä varmaan tulee sanomista ylemmissä luokissa. Lähdetään siis rakentamaan hommaa kosketuskepin avulla ja tällä tavalla saan varmasti oman selkänikin suoraksi kun yläkroppa meinaa aina kummallisesti kyyristyä koiraa kohti ihan vahingossa. ;) Tai sitten vaan kiinnitän laudan selkääni.
Domille kosketuskepin idea on siis jo tuttu pentuajoilta jonka takia pystyin jo yhdistämään sen suoraan perusasentoon. Muutenhan se pitäisi ekana opettaa kepin idea ja sitten vasta miettii liikkeiden opetusta. Siitä huolimatta huomasin miten vahvana Domille on tietty perusasennonpaikka tullut, koska se pylly kiepsahtaa suoraan sivulle oli keppiä tai ei joten sen suhteen täytyy olla tarkkana, että se tosiaan tökkää kuonollaan keppiin. Tarkoitus olisi kuvata edistystä jos nyt sellaista edes tapahtuu ellen opeta ihan väärin. Kaikkea on kiva kokeilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti