tiistai 24. helmikuuta 2015

Talviunilta herääminen

Kevät sieltä tulee askel kerrallaan joka tarkoitta takaisin arkielämään palaamista ja treenaamista vähän enemmän suunnitelmallisesti tokon ja frisbeen osalta. Nameja kuluu tässä taloudessa PALJON ja tällä hetkellä namilaatikot näytti tyhjiltä joten PetNetstore lähetti Domille Hau-Hau Championin tuotepaketin joka sisälsi läjän erilaisia herkkuja ja treeninameja. Mukana oli myös kolme lelua.
Domi ei olisi mitenkään malttanut odottaa kun avasin pakettia vaan koko ajan piti pyöriä siinä ympärillä ja tunkea kuono saksien lähelle. Minkäs teet kun paketista tuli niin ihania tuoksuja Domin mielestä ettei voinut vastustaa kiusausta. ;)
Ensimmäisenä Domi repäisi paketista vinkulinnun ja juoksi ympäri kämppää onnessaan vinguttaen jonka jälkeen lelui vaihtui frisbeeseen ja voi sitä onnea mikä tuon bossun silmissä paistoi. Domi oli innoissaan ja ylpeä uudesta ihan omasta lättyfrisbeestä. Sitä piti ravistella oikein kunnolla ja viskoa.
Paketista löytyi noiden lisäksi myös pallo naruilla. Voiko bostoni oikeastaan enää edes muuta toivoa? Kolme maailman parasta lelua - vinkulelu, pallo jossa narut joten sitä voi heitellä sekä frisbee!
Siihen päälle saa herkutella vielä maistuvilla nameilla ja testailla pari uutuus herkkua.
Herkkuina tuli Hau-Hau Championin kana-lammasviipaleet x2 joka on meille täysin uusi tuttavuus. Lammasviipaleita Domi on kyllä syönyt, mutta ei kana-lammasversiota. Varmasti herkullisia Domin mielestä. Kanafileesuikaleita x2 ja kaksi tonnikalapalapussia.
Paketissa tuli myös treeninameiksi Hau-Hau Championin Training Snacks nameja pari pussia. Medium versiona. Näitäkään ei ole meillä ennen ollut, kun en ole täältä kaupoista löytänyt.
Domi pääsikin ensimmäisenä testaamaan näitä Training Snacks nameja. Olivat niin herkullisia Domin mielestä, että heti rupesi kuolajojot roikkumaan ja sormetkin meinasi syödä siinä samalla kun otti herkun kädestä. Omnom.
"Hau-Hau Championin Training Snacks -koulutusnamipussissa on 150g  luunmuotoisia herkkuja. Sopivan kokoisina annospaloina koiran palkitsemiseen ja koulutuksen tueksi.
(Medium-paketti) Koostumus: viljat, liha ja eläinperäiset tuotteet (15 % kanaa), öljyt ja rasvat.
Hinta 2,50€ - PetNetstore"


Viljan ja väriaineiden takia Domille näitä ei voi joka päivä syöttää, koska alkaa iho-ongelmat reagoimaan, mutta silloin tällöin treeneissä kelpaa hyvin eikä oireilujakaan tule joten sietää tälläisiäkin herkkuja satunnaisesti joten varmasti tullaan välillä nappaamaan pussi treeneihin mukaan jos kaupasta sattuu löytymään. Perus hyvä koulutuksessa käytettävä nami ja valmiiksi pienen kokoisiakin joten helppo antaa.

+ sopiva pussin koko
+ namien koko sopiva
+ Teippi jolla pussin voi sulkea uudestaan, namit eivät kuivu
+ hinta ok (keskiverto muihin samanlaisiin verrattuna)
+ 4 eri koko vaihtoehtoa (puppy, small, medium, large)
+ ei lisättyä sokeria
- sisältää viljaa
- väriaineet

Paketissa oli teille lukijoillekkin herkkuja koirille. Kommentoi tähän postaukseen jotain (heitä vaikka kysymys tai kerro mikä on koirasi lempiherkku), ilmoita minkä kokoinen koira sinulla on, jätä sähköpostiosoitteesi ja kerro millä nimellä blogiamme luet (anonyymit myös ok).
Jaossa on 3 eri kokoista Training Snacks pussia.

17 kommenttia:

  1. Lasketaanko anonyymit lukijat? :D Aina välillä petsiestä bongailen sun tekstejä.

    Meillä on kans ollut noita treeni nameja, puppyja ja minusta noi oli aika kalliita. Varsinkin kun saa ostaa monta pussia kun niin pieniä noi pussit. Kokokin ihmetytti, näyttää isommilta kun nuo small kokoiset namit:o Ja piti vähintään puolittaa, jotta pysty syöttämään niitä meiän pennulle. Nyt jo tosin kasvanut sen verran, että mikä vaan pussi käy ;) 3kk labbis narttu

    pirpana-@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän voida anonyymitkin hyväksyä, koska moni meitä anonyyminä seuraa. Varsinkin bossuihmisistä. :) Riittää tieto, että kunhan tätä välillä luetaan muutenkin eikä vain arvonnan takia. ;)

      Joo jos noita useamman joutuu ostamaan niin käy melko kalliiksi. Silloin tällöin viitsii pussin ostaa.

      Poista
  2. Meidän koirille kelpaa oikeastaan mikä vain, ei ole vielä tullut vastaan mitään mitä ne eivät söisi. Tien poskestakin kerran oli pakko syödä kuollut sammakko. Räpylä-jalat vaan roikkuivat suupielistä ja ai että kun oli hyvää :D

    Ja luen nimellä Emma Malmberg ja s-posti on pupumursu@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Meidän Poju koiran lempiherkku on kuivatut lihat :) ykköseksi kuivatuista lihoista on päässyt hau hau championin kana-kiivi palat ♥ Vesi kielellä odotetaan että saisi maistaa ;) koirani on koko medium ;) mutta mikä vaan käy
    Luen blogia anonyyminä :)
    Sähköpostini: Rakkaudenpuu@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Luna syö mitä tahansa! Kuitenkin ehdottomaksi ykköseksi on tällä hetkellä päässyt nämä: http://www.mustijamirri.fi/tuote/natures:menu-kana--makupala-60-g/029100/ . Kaapissa on odottamassa Racinelin ja Hau-Haun kuivattuja lihoja joita ei vielä olla päästy maistelemaan :)

    Luen blogia nimellä Henna.
    hennalavikainen@hotmail.com
    Lunan koko viissiin S tai M?

    VastaaPoista
  5. Tipsulle kelpaa treeninameiksi omat napusetkin riittävän hyvin, kun on niin ahne. Seassa on sitten yleensä jotain hhc:n nameja tai itse tehtyjä :) Tipsu on pieni, eli koko small. Luen nimellä Matleeana L ja s.posti on emppu_98@windowslive.com

    Ps: Käy ihmeessä vilkaisemassa meidän uutta temppuohjeblogia, http://tempputaituri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Mie tykkään lukea teidän tekstejä (ja kattoa videoita). Laiskana ihmisenä tulee käytettyä hirveesti "valmis nameja". Doni syö treenatessa vaikka pieniä kiviä ja nameja kuluu lelupalkkauksen vuoksi hyvin vähän niin tämmöset kaupan pussit on tosi käteviä treenikassissa vs homehtuvat nakit.

    Luen nimellä Veera (veeran.kiuru[at]gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mä en ole kauheasti kokeillut treeninameina tällaisia valmisjuttuja, ja olisi tosi jännä kokeilla :) Nuo näyttävät aika pieniltä, mutta luultavasti puolittaisin silti, koska oma koira alkaa mussutella vähänkin maksamakkaraa kiinteämpiä kauhean huolella :D Useimmiten meillä menee nakkia, koska koira on raakaruoalla ja lihan kanniskelu on haastavaa.

    Syökö Domi treeninamien lisäksi vielä ruokaa? :o Ihmetyttää, kun itselläni on isompi koira, ja jos treenaan pidempään tai menen vaikka johonkin jännään paikkaan, päivän koko ruoka-annos kuluu reilussa tunnissa.

    Koiran koko on medium, mutta muunkin kokoiset varmasti olisivat hyviä :D Ja Jenni-nimellä luen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin puolitan nuo aina välillä jos tarvitsee palkita tiheämmin niin ei heti namit lopu kesken. :)
      Nakit on täälläkin suosiossa ja yleensä nakkeja käytetään kun vähän spesiaalitreenitilanne tai kokeissa loppupalkkana.

      Domi syö joo namien lisäksi vielä normaalin ruoka-annoksensa (nappuloita n. +100g ja lihaa n. 200g). Tuo kuluttaa kaiken joten ei ole tarvinnut vähentää eikä meillä nameja joka päivä syödä, koska kotitreenissä käytän Domin omia nappuloita jotka mittaan aamulla valmiiksi kuppiin ja siitä sitten aina otan kourallisen ja loput mitä jää niin saa sitten suoraan kupista. Jos on kausia, että nameja kuluu paljon viikon aikana/tarvitsee palkata tiheämmin jolloin se namien määrä on melko huikea jopa tunnin reissulla tai pidemmillä niin saatan hetkellisesti vähän ruoka-annosta vähentää eli parina seuraavana päivänä vähemmän sapuskaa kuppiin ja normaalit lenkkeilyt. Riippuu täysin siis tilanteesta ja vuodenajastakin (liikkumismäärä on suurimmillaan keväällä ja kesällä). :)

      Poista
  8. Meillä syödään mitä tahansa nameina, mutta itse pyrin mahdollisimman paljon tekemään nameja itse (ohje täällä ), koska noi on ihan superherkkua tytöille ja ennenkaikkea omistajana tiedän mitä koirilleni syötän :-)

    Meillä on ollut noita Training Snacksejä ja kovasti ollaan tykätty! Noita saa helposti pienistettyäkin, mistä suuri plussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äsh, olimpas taas ajatuksella matkassa...:-D eli löytyy sekä pieniä että keskikokoinen koira. Luen blogianne nimellä Hertta ja Kerttu.

      heljakeskilusa@gmail.com

      Poista
    2. Meilläkin olisi tarkoitus nyt seuraavana kokeilla tehdä itse namit joten kiitoksia linkkivinkistä. :) Noita nameja kun kuluu paljon niin ei aina jaksaisi käydä kaupassa ostamassa lisää kun voisi joskus tehdä itse isomman satsin ja vaikka pakastaa.

      Poista
  9. Olisko hyviä tokotreeneihin? Namikaappi on tyhjä ja kaksi auspaita kuolaa lisää herkkuja. Että namit tuliai tarpeeseen.
    Luen blogia ko. tilillä, jolla kommentoin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ainakin tuolla ahneella bossulla kelpaa tokotreeneihin palkaksi ja kun ovat pehmeitä niin saa kivasti pilkottua minipaloiksi joten Domin on helppo syödä. ;)

      Poista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. En osaa sanoa miten nirsoilla toimivat, koska Domi on ahne. Kuola valuen se noita nameja aina itselleen haluaa. :)
      Oikeastaan jokainen koko soveltuu minun mielestä eri rotuisille koska namit ovat erittäin pehmeitä ja kaikki kohtalaisen pieniäkin (koira saa helposti syötyä) ja ne saa napsittua sormineen vaikka kahtia tai kolmeenkin miniosaan jos haluaa. Tässä ideana on enemmänkin se, että saadaan jaettua 3 pussia mahdollisimman tasapuolisesti ihmisille.

      Meillä kuluu enimmikseen muutaman kourallisen verran jos harjoitellaan muualla kuin kotona. Pari kourallista ehkä noin per päivä vähintään.

      Poista