perjantai 4. maaliskuuta 2016

Punamustaliiga

Pakettiperjantai. Pakettivuoden aloitti tänä vuonna FitDog ja sieltähän saapuikin iso läjä energia- ja palautusjuomajauhepusseja. Isoja ja pieniä sekä pulloja ja pyyhe (kaipasinkin uutta pyyhettä frisbeelaukkuun). Nyt kelpaa aloitella treeni- ja kisakautta kun on taas evästä kun edellisen lähetyksen fitdogit on päässyt loppumaan. Ai mikä suurkulutus tuolla minikoiralla... Noin 4kg edestä tuli tällä kertaa fitdogin tuotteita. Domi nyt ei kuitenkaan ihan kaikkea tuota vedä vaan osa menee esim. dogbic-tunneille koirille tarjottavaksi, fitdog-juomatarjoilu. Ja kiva oli saada lisää noita pienempiä pusseja (250g), kun ne on niin ihana käteviä kuljettaa mukana eikä tarvitse eritellä isommasta pussista pienempään minigrippussiin jos haluaa ottaa johonkin mukaan jauheita.
Domi kuitenkin tiesi jo heti, että mitä paketissa on. Laskin pahvilootan hetkeksi maahan ulkona jotta sain avattua ulko-oven niin eikös sillä aikaa Domi ollut jo ruvennut repimään pakettia auki ja hyvin muuten osasikin repiä oikeaoppisesti. Ei silpunnut vaan osasi repiä teipit pois ja sen jälkeen avata omatoimisesti. Fiksu koira katellut varmaan liian monta kertaa kun omistaja aukoo paketteja joten osaa nykyään hoitaa asian ihan ite. Nopeamminkin se pakettien availu hoituu kun ite nakertaa auki.
Mallina olemisen taidonkin Domi osaa hoitaa omatoimisesti näyttävästi. Tai ainakin se on ite sitä mieltä. Asettuu eri tavalla parin minuutin välein ja ohjaajan tehtäväksi jää vaan tuotteiden asettelu ja kameralla räpsiminen. Kätevää. Domi sai suorittaa tarjoilutempunkin, hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti