torstai 17. maaliskuuta 2016

Domin päivä

Kamera seurasi Domin touhuja taas vaihteeksi eilen ja päivä oli aika tyypillinen kuulokoirailutreenipäivä. Jotkut jutut toki vaihtelee, mutta kokonaisuus suht samanlainen useimmilla kerroilla. Ensin vähän riehumista ulkona/energian purkamista ja sen jälkeen sitten johonkin treenailemaan jonka jälkeen kotia, lenkille yms. perusjutut. Kotipäivinä Domi aloittaa päivänsä aamuruualla, mutta treenipäivinä se syö vasta treenien jälkeen. Iltaruoka tulee samoihin aikoihin päivän tapahtumista riippumatta. Eilen oli nappulapäivä kun en jaksanut ottaa lihoja sulamaan.
Päivä alkoi herätyskelloon reagoimalla jonka jälkeen vain oltiin pari tuntia kunnes lähdettiin käymään ensin tsekkaamassa treenikentän tilanne (mutavelliä) josta suunnattiin raviradan parkkikselle flirttailemaan. Nätti keli oli ja aurinko lämmitti mukavasti. Noin puolisen tuntia nautittiin ulkoilmasta kunnes hurautettiin kotia ja vaihdettiin kamppeet kun tarkoitus oli lähteä treenailemaan kuulokoirakäytöstä. Tällä kertaa treenipaikaksi valikoitui tuttuun tapaan IsoKristiina jossa yllättävän moni oli kiinnostunut Domista, mutta ainoastaan yksi sai silittää kun osasi lähestyä oikein eikä ollut heti tunkeutumassa iholle. Otettiin myös kännykän ilmoittamistreeni hihnakävelytreenin lisäksi ja kyllähän se kännykän ilmoitti. Kuten aina. Reissu oli Domilta ihan okei suoritus kokonaisuutta ajatellen. Plussaa siitä ettei pomppinut rapsuttelijaa vasten vaan kaikki tassut pysyi nätisti maassa. Yleisfiilis ois saanut olla astetta rauhallisempi, mutta tästä saamme ehkä syyttää itse taluttajaa kameransa kanssa joka vie keskittymiskykyä. Kauppakierroksen jälkeen kotia syömään ja nukkumaan kunnes lähdettiin lenkille jonka jälkeen leikkituokio, nukkumista, lisää ruokaa, taas nukkumista. Kunnes tulikin iltapisun aika ja yöunille meno.

3 kommenttia:

  1. Kiitos. :) Ja jos tarkoitat blogin taustaa niin bloggerin valmiita malleja käyttäen ja pieniä ylimääräisiä koodailuja olen tehnnyt html-koodiin.

    VastaaPoista