lauantai 19. maaliskuuta 2016

Frisbeehurtta

Frisbeeedogi pääsi takaisin frisbeen ihmeelliseen maailmaan. Viimeeksi nähnyt kiekkoja joulukuussa messarissa. Pari päivää sitten käytiin jäällä jossa pinta oli sellaista pehmeää mössöä eli kelpasi riehua suht turvallisesti. Hiukan nousi bossumoottorissa kierrokset jo pelkästä kumilätyn näkemisestä ja sen jälkeen se olikin menoa. Heitotkin meni ihan nappiin vaikka taukoa takana parisen kuukautta ja kauhea vastatuuli. Ehkä se on taito jota ei kovin helposti unohda kun kerran oppinut. Domilla oli kuitenkin supersiistiä. Lähettyvillä olevat muut koirat, ihmiset, linnut, kaikki mahdolliset häiriötekijät unohtuu siinä vaiheessa kun kiekko ilmaantuu paikalle. Hullunkiilto silmissä sinkoilua ees taas ja kun saa kiekon itelleen niin kauheat tapporavistelut ja juoksentelua lätyn kanssa. Domi kantoikin kiekkoa koko lenkin ajan ja piti huolen ettei se vahingossakaan tipu matkanvarrelle. Välillä toi kiekon luokse ja piti heittää ja sen jälkeen taas rälläystä ympäriinsä kiekon tappamisen merkeissä. Seuraavan kerran kiekkoillaan kunnon kiekkojen kera toivonmukaan hallissa. Jos sen treenioikeuden saisin hommattua halliin ensi kuun puolella. Alkaa tuo treenikenttäkin (tapis) sulamaan pikkuhiljaa joten sinnekin pääsee sitten heittelemään kunhan maa ekana vähän kuivuu.

4 kommenttia:

 1. Siinä on kyllä sellainen laji, joka ei multa luonnistu mitenkään päin! Koirat varmaan nauttis, jos omistaja heittäs muualle ko puuhun tai maahan.... :D

  http://breatheandsteady-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemällä oppii. ;) Eikä se ole aina niin justiinsa. Pääasia on hauskanpito.

   Poista
 2. Minkälaisella frisbeellä suosittelisit aloittelemaan? Mulla on n. 7 kk:n ikäinen bostonityttö, jonka kanssa olisi kiva kokeilla.

  Kiitos kivasta blogistasi! :)

  -Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim. joku eläinkaupasta saatava kuminen kiekko (kong tai vastaava).
   https://www.petenkoiratarvike.com/koirat/tuote/kumifrisbee-trixie-dog-disc-%C3%B8-18-cm-v%C3%A4rilajitelma-%2833501%29/6161422/

   https://www.petenkoiratarvike.com/koirat/tuote/kong-original-flyer-17-cm/6190405/

   Oikeista koirakiekoista bostonille sopii kaikki Pup versiot. Domilla on Hyperfliten Jawz ja Hyperflite SofFlite sekä Hyperflite CS kiekkoja käytössä.

   http://www.frisbeepoint.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=97&products_id=1174

   http://www.frisbeepoint.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=97&products_id=1373

   http://www.frisbeepoint.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=97&products_id=1721

   Poista