keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Aurinkoterapiaa tokoilemalla

Edellisen postauksen innoittamana korkattiin ulkotreenikausi kun oli nätti sää joten eihän sitä sisälläkään voinut vaan istua ja lenkilläkin jo käytiin joten treenikamat kasaan ja ulos. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eli bossukin tarkeni hetken tokoilla ilman motivaation kadottamista. Eihän tuolla mikään helle vielä ole, mutta lämmittäähän se aurinko jo jonkun verran. Eikä voi kauhean kauaa käskyttää Domia olemaan paikoilleen joten vauhdikkaita liikkeitä ja luoksetulo seisomisesta enkä vaatinut muutenkaan kunnon istumista kun kukapa nyt takapuolensa haluaisi laittaa kylmään maahan kun Domillakin takaosa on kaljuna. Domilla oli paljon energiaa ja järki jätti hetkellisesti. Kaiken lisäksi Domi sai kokea vapauden n. 2vk loman jälkeen. Ensimmäisenähän se lähti kiertää meidän auton ympäri kun se luuli, että joku tuli, mutta hei palautui käskystä takaisin ja pelleily loppui siihen. Edistyy... Joitakin aivopieruja iski kesken liikkeen varsinkin kierrossa. Ensin se juoksi täysiä merkille, mutta vähän ennen merkkiä pomppasi lennosta ympäri ja kääntyi katsomaan, että ainii mitä pitikään tehdä, mutta kertaakaan en antanut sille käskyä uusiksi vaan Domi hoksasi itse virheensä (jonka takia myös palkkasin kyseiset suoritukset). Ei myöskään irronnut pantalähetyksellä joten piti ottaa perusasennosta kaikki lähetykset. Liian hyvin oppinut kaavamaisuuden tai jotain. :P Seuraamisessa parin askeleen pätkiä ja ihmeen hyvin pysyi paikka. Jatkamme siis kontakti- ja miniaskeltreeniä. Motivaatioriehumisseuraamistreenien lisäksi. Koko treeni mentiin lelupalkkauksen voimin(!!!) ja tehtiin parissa erässä. Huomasin itsestäkin uusia hyviä puolia. Kamera ei häirinnyt enää läheskään niin paljon tekemistä mitä se on joskus aikoinaan häirinnyt ja kameran kanssa on pitänyt säätää. Nyt kamera sai nauhoittaa koko treenin alusta loppuun paikoillaan enkä muistanut edes minitaukojen aikana käydä pysäyttämässä sitä ja pistää kuvaamaan uudestaan. Peukku sillekin. Kuvaaminen siis kannattaa ja pyrin jatkossakin siihen, että kuvaan kaikki ulkotreenit kuten tein viime vuodenkin puolella. Saa samalla täytemateriaalia blogiinkin ja näkee paremmin mitä se on todellisuudessa ollut varsinkin kun pyrin lataamaan sen sellaisena kun se on ollutkin. Ehkä joitakin pitkiä leikkituokioita tai muita välitaukoja saatan leikellä lyhyemmäksi, mutta kaikki oleellinen ja tärkeä näkyy videoilla. Välillä äänien kanssa ja välillä musiikkirallatuksen.

2 kommenttia:

  1. Merkinkierrossa näyttää siltä kuin Domi ennakoisi palkkaa. :) Oma koirani teki samaa, kunnes tajusin, että palkka on mulla aina kädessä ja sen takia koira tarjoaa välillä lyhempää matkaa. Kun aloin viemään välillä lelun merkin taakse palkaksi enkä pitänyt aina kädessä, sen jälkeen kävi aina merkillä asti, ja jos siellä oli lelu, nappasi sen vauhdista suuhun ja tuli sen kanssa luokseni, jos ei ollut, vauhti ei hiljentynyt yhtään tullessa luokseni saamaan lelun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkille sitä ei voi laittaa, koska sitten vahvistaa merkille jäämistä (Domille on opetettu vähän liian vahvaksi se merkki...) ja se ongelma ollaan juuri saatu ratkottua ettei jää sinne merkille. :)

      Poista