tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuun aloitus

Aamulla oli hitusen lunta, mutta ei sitä iloa montaa tuntia kestänyt ja plussakeli joten repun pakkaus ja suunnaksi hiekkakenttä. Tokoilua jossa aiheena merkki ja loppuun vähän ohjattua kokonaisena. Etäisyydet lyhyet vaihtelun vuoksi. Seuraamista otettiin patukka palkalla ja palkkaus taakse. Yrittänyt nyt viime aikoina panostaa tuohon takapalkkaukseen, että touhuun saisi joskus jotain tolkkua. Kotona tehtiin myöhemmin seuraamisen pakitusta. Paremmin menee juo suorana ja kestää pidempää pätkää vaikka aika jäykän oloista on vielä koiran kuin ohjaajankin kävely, mutta se korjaantuneen treenillä ja takapääharjotuksilla. Ohjaaja voisi peruutella välillä yksinkin ja tehdä käännöksiä niin oppisi askeleet jonka jälkeen rytmittäisi ne oikein koirankin kanssa.
Luulen, että messarin jälkeen voitaisiin jäädä frisbee- ja tokotauolle loppuvuoden ajaksi (lukuunottamatta lpky kokeenomaisia tokotreenejä jotka on 12.12.). Sellainen miettimistauko. Domihan kun tuntuu oppivan taukojen aikana varsinkin tekniikkaan liittyviä asioita kun on välillä vähän vapaata ja sellaista seurakoiraelämää. Toisin sanoen ulkoilua, leikkimistä, syömistä, koirakavereita ja kaikkea mahdollista paitsi varsinaista treenaamista ja liikkeiden vääntelyä. Tammikuussa sitten takaisin säännöllisten treenien pariin. Joko ulkokenttäkausi jatkuu tai jos meille ilmestyykin oikea talvi niin hommaan kuukausikortin Kiitola halliin alkuvuodeksi. Mutta tämä viikko hinkataan vielä ahkerasti seuraamista ja pohdiskellaan samalla mitä ja miten. Pitäisi vaan ruveta ahkerasti käyttämään sitä takapalkkaa kun se selkeästi toimii ja palkkausta vasurikädestä, ei oikeasta (pitää varmaan teipata oikea käsi kroppaan kiinni). Tähän kun vielä ottaisi sen naksuttimenkin avuksi niin hyvin menee.
Kyselyn mukaan porukkaa kiinnosti kaikki vaihtoehdot mitä oli valittavana joten kaikkea on tiedossa. Joulukalenteria ei täällä blogissa nähdä, mutta voi olla, että päivityksiä tulee useammin (vaikka onhan tämä postaustahti tänä vuonna muutenkin ollut aika aktiivista, viikottain tullut jonkunlainen postaus) ja erilaisia. Tarkoitus olisi ainakin kehitellä jonkunlainen temppuohje jostakin tempusta. Sitä kun toivottu jo aikaisemminkin. Ehkä myös Domin tokokoulusarja saa jatkoa. Samoin Domin frisbeekoulu. Voi olla myös, että Domi haluaa esitellä sen lempparilelunsa ja mitä Domilla on päällä kun se lähtee töihin. Saas nähdä minkälaisia juttuja keksitään. Ainakin ensi viikolla (9.12.) on ensimmäinen Dogbic-kurssi Lappeenrannassa ja pääsemme aloittamaan meidän välisen yhteistyön joten tietopläjäys on siitäkin tiedossa. Kuvien ja videon kera.

1 kommentti: