lauantai 19. joulukuuta 2015

Pörinäpärinäbossun päivä kuvina

Aina kun ei jaksa videoklippien kanssa pelleillä niin ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa tälläistä "päivä kuvina" tyyppistä postausta. Tarinaa ja kuvia tämän päivän eri tapahtumista. Perus päivä. Sellainen keskivertorauhallinen/aktiivinen. Miten sen tahtoo ottaa. Kotona hengailua, treenit, lenkki....Kuvat laatua kännykkä.

Klo 08.00
Herätyyys! Parempi totuus olisi kuitenkin se, että minä herään ja Domi jäi tyytyväisenä jatkamaan unia lämpimän peiton alle. Miten sitä onkin välillä vähän kade bossulle varsinkin aamuisin kun se voi tyytyväisenä vaan nukkua kunnes huudetaan syömään ja sit lähdetään liikenteeseen. Domilla siis nukkumista ja itse istuin hetkisen koneella.
Klo 09.00-09.15
Domi saa pienen aamupalan. Domin syödessä ruokaansa valmistelen treeninamit ja nameina tänään oli käytössä Hau-Hau Championin kanakierteet jotka pilkoin saksilla pieniin paloihin. Namien lisäksi FitDogin ravistelu pulloon. Sen jälkeen repun pakkaus ja varmistaminen, että onhan kaikki oleellinen mukana.
Klo 09.20-9.30
Pukeutuminen. Koiran kuin omistajan ja tietenkin lähtö kohti hallia. Meillä oli tiedossa hyppytekniikka treenit Kiitorekku hallissa.
Klo 09.40 -->
Ollaan saavuttu hallille ja käydään Domin kanssa reipas lämppälenkki. Klo 10 päästään halliin sisään. Domi sai hengailla hallissa sillä aikaa kun itse pistin tavaroita järjestykseen. Päätettiin vuorot, että kuka menee milloinkin ja koska Domi oli taas kerran porukan pienin koira joten meidän vuoro oli viimeisenä kun kentälle oli hypyt jo mitoitettu isompien koirien mukaan.
Klo 10.30-11.00
Odottelua tulisi sen verran monta minuuttia, että päätin viedä Domin autoon ja tuoda autosta pienen pissalenkin kautta suoraan kentälle ettei väsy turhaan.
Klo 11.10-11.15
Domin oma hyppyvuoro. Kierroksia oli bossumoottorissa tarpeeksi ja erinomaisessa vireessä kun antoi sen kiskoa vapaasti kehään. Toisella sivulla oli lähes kaikki muut osallistujat seuraamassa ja Domi ei livahtanut kertaakaan moikkaamaan yleisöä. Viretaso oli todellakin kohdillaan ja keskittymiskykykin 10 plus. Ei kiinnostanut muut ihmiset eikä hajut. Hypätäkkin osasi. Kehuja tulikin Domin hyppytekniikasta ja olihan se nättiä vaikka itsekkin yllätyin miten hyvin se hyppäsi tuollaiseksi etupainoiseksi neliönmuotoiseksi koiraksi kun ottaa huomioon sen toisen takakoivenkin jota välillä pompottaa ylimäärästä. Takakoivetkin pomppi tasatahtia eikä "vammajalan" oireilut näkynyt tällä kertaa millään tavalla. BackOnTrack-voimaa.

Klo 11.15-12.20
Tunnin joutui autossa hengailemaan. Tarkoitus oli tehdä jokaisella koirakolla pari kierrosta, mutta aika loppui kesken (klo 10-12) niin ei ehditty enää toista kertaa tekemään kun osan porukan hyppytekniikkatreenissä meni vähän kauemmin. Loppuhöpöttelyt ja autolle hakemaan Domi pienelle lenkille.
FitDog tarjoilu Domille ja sen jälkeen lähdettiin huristelemaan kotia kohti. Domi nukkui tyytyväisenä omassa kopassaan.
Klo 12.40-->
Kotona. Domi ihmetteli huonetta joka oli tyhjentynyt sillä aikaa kun oltiin poissa. Huone johon Domilla on ennen ollut pääsykielto joten ei ihan ymmärtänyt, että tästä lähin se saa siellä olla ja hengailla vaikka tuskin yksinää tulee siellä viihtymään koska huone on talon toisessa päässä. Loput fitdogit massuun, possulelulla leikkimistä ja ihan vain hengailua + nukkumista.
Klo 14.20 -->
Minilenkille joka kesti noin 20min. Kotia kun päästiin niin otin Domin lihat sulamaan. Domi touhuili omiaansa. Kerjäsi ruokaa kun söin, leikki possulelullaan, örisipörisi ja nukkua tuhisi kun ei muutakaan tekemistä ollut.
Klo 16.40
Tempputuokio ja ruoka-aika kun lihatkin jo sulaneet. Omnomnom....Ruokailun jälkeen nukkuminen jatkui. Ruokana oli Maukas Vieno pullia. Hyvin on Domille maistunut nuo Maukas-sarjan uudet lihapullat.
Klo 18.00-->
Käytiin ulkona tuossa takametässä ja sen jälkeen testailin muutamaa kuvaustapaa ja Domi oli tietty kuvausmallina.
Klo 18.30-00.00
Domi kävi saunassa lämpöhoidossa ja sen jälkeen makoillut huppari päällä. Loppuillasta ei enää kummempia tapahdu. Domi käy kerran ulkona ja sen jälkeen varmaan taas leikkituokio ja yöunille. Huomenna uusi päivä ja vuorossa näyttelytreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti