maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tokokokeessa

Lauantaina käytiin piirinmestaruus kisoissa LAU hallilla talkoohommissa. Toimin kehäsihteerinä ja Dompotti lähti häkkiin hengailemaan. Uudenlaista näkökulmaa kokeisiin ja Domi sai kisafiilistä jännittyneestä ilmapiiristä.
Kehäsihteerin hommat sujui hyvin ensikertalaisilta kun niitä teki aina kaksi ihmistä samaan aikaa josta toinen varmistaa. Domi tokoili taukojen aikana ja piipahti kehässä. Yllätys yllätys, että se toimi kuin unelma vaikka oltiin hallissa sisällä ja ympärillä paljon häiriötä. Se jopa seurasi hienosti. Taidan tästä lähin siis osallistua talkoohommiin ennen omaa kisavuoroa niin saa aivot tuulettua ja saan aikaa kerätä pääkoppani kasaan enkä paineistaisi Domia. Domillekin taitaa tehdä hyvää, että saa olla siinä kisapaikan lähettyvillä mutta häkissä etten vahingossa nypi koko ajan hihnasta ja väsytä sitä omalla tyhmyydelläni. Hmmm... täytyy seuraavassa kokeessa testailla tuota tapaa. Sitä kaukopalkkaakin pitäisi rakentaa edelleen varmemmaksi.
Jospa sen pääsylipun voittajaan saisi vielä syksyn aikana niin katsellaan mitä uudet säännöt ja uudet tuulet tuo tullessaan meille.

Ps. päätöksessä ollaan pysytty ja kaikki treenit on suunniteltu etukäteen eikä mitään vähän sinnepäin treenejä. ;) Hyvä Jasmin! Huomenna tapikselle ryhmätreeneihin ihmettelemään paikkaistumista ja seuraamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti