tiistai 29. syyskuuta 2015

WUSV-2015 @Lahti Stadium

6 kommenttia:

  1. Onko nämä kuvan pöksyt ne joku aika sitten Ruotsista tilaamasi housut? Ootko tykännyt, et ovat hintansa arvoiset? :)

    VastaaPoista
  2. Juu on. RevolutionRace merkiltään. :) Tykännyt sen verran paljon, että lähes päivittäisessä käytössä ja monet pesut jo kestänyt. Kaapistahan noita löytyy jo kaksin kappalein. Hyvin on housut kestänyt Domin hypytkin frisbeetouhussa. Lämpöähän nuo ei hirveästi pidä, että jos noita haluaa käyttää nyt ilmojen viilettyä niin täytyy laittaa jo kerrastoasua alle. Pienen sateen ja kosteuden kestää mutta ei kaatosadetta ja RevolutionRace housuissa onkin oma versionsa kaatosateeseenkin yms. vaativampaan keliin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy tutustua näihin tarkemmin, kun on kunnon ulkoiluhousut etsinnässä! :)

      Poista
    2. Mitkä mallit oot todennu hyviksi? :)

      Poista
    3. Itellä nuo kaksi ihan perus mallia. Nordwand Pants ja Nordwand Pro Pants. Menee perus koiratouhussa, treeneissä ja lenkeillä. Kestää myös tiettyyn pisteeseen asti kosteutta ja sadetta kohtalaisesti, mutta jos kaatamalla sataa vettä niin laitan jalkaani mielummin toiset ulkohousut. :) Norwand Pro (kuvissa olevat punaiset housut) housuissa on sivuissa vetoketjut joilla saa ns. saumat auki ja tuuletettua jos tulee liian kuuma.

      Silence Pro Pants mallin housut suojattu osin sateen pitävältä materiaalilta ja Hybrid malli kokonaan vedenpitävä ja ehkä voisi sopia syksyn keleihin paremmin. Noista ei ole omakohtaista kokemusta, toistaiseksi. Fritidsfabriken nimisestä nettikaupasta löytyy jokaisesta mallista tietoa jos ruotsi joten kuten taipuu.

      Poista
    4. Kiitos! Mukava, kun kerroit omat käyttökokemuksesi! :)

      Oon etsinyt jotain tän tyylisiä kevyempiä housuja, kun kuorihousut ja sinne alle jotkut, on ollu vähän liikaa vielä... Hööksillä oli samantapaiset, mutta jotkut värilliset olis kivemmat ;) Täytyy tutkia noita malleja ja palautella ruotsia mieleen, ei ole hirveästi lukion jälken tullut käytettyä, mutta eiköhän se sen verran mieleen muistu :D

      Poista