sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kolmas kerta toden sanoo...

...tai sitten ei. Ei ainakaan meidän kohdalla. Domilla oli tänään kolmas avoimen luokan koe, Kouvolassa. Tuomarina Pirkko Bellaoui. Domi oli ensimmäisenä suoritusvuorossa. Taas.

Paikallaan istuminen: 10
Se pysyi!! Joku treeni mennyt sentää perille viime aikoina. Oli muuten hieno fiilis. Koko avon paikkisryhmä oli harvinaisen rauhallinen eikä kenenkää koira liikahtanut mihinkään.

Seuraaminen: 0
Köhköh... Haahuilua alkuun ja päätin, että vaadin kunnon seuraamista joten käskytin liikaa enkä loppujen lopuksi jaksanut keskittyä liikkurin ääneen joten en kuullut mihin kääntyä ja sitä rataa. Loppuun tehtiin kuitenkin kaava ja loppua kohden tsemppasi (kuten aina). Askeleet taaksepäin oli 
makeet!

Liikkeestä seisominen: 9
Edisti seuraamisessa eikä omassakaan kävelytyylissä ollut kehumista.

Luoksetulo: 10
Domimainen rakettiohjus

Ja tässä vaiheessa Domi sanoikin kiitos näkemiin ja sai ihan hitonmoisen hepulikohtauksen. Se vaan juoksi ilman järkeä. Ei edes hajujen perään lähtenyt mitä nyt voisi Domilta odottaa. Eikä merkkitötsätkään ollut häiriöksi tällä kertaa. Sain sen kuitenkin kutsusta takaisin ja yritettiin ruutua. No eihän se sitä bongannut kun oli ihan töttöröö fiiliksellä joten jätin suorittamatta loppuun. Ruudun jälkeen liikkeestä istuminen ja taas se termiitti sinkosi kehän ulkopuolella ja palasi takaisin. Siinä vaiheessa keskeytettiin homma. Voi Domi Domi ja ohjaajan pääkoppa. :D Mutta kehuja tuli liikkeistä. Sen verran mitä tuomari nyt ehti näkemään. Kehui Domia ja onhan toi tekniikan suhteen taitava ja osaa kaikki liikkeet suorittaa koeohjeiden mukaisesti, mutta tuo pääkopan kasassa pitäminen koetilanteessa ei näyttävästi onnistu. Ei ohjaajalta ja sen myötä ei koirallakaan. Sehän purkaa siis jännitystään tolla sekoilulla ja se on huomattu. Puhumattakaan siitä, että päässyt tekemään sen niin monta kertaa että jäänyt pahaksi tavaksikin, että jos jollain jotain vinkkejä asian suhteen niin antaa palaa. Domihan ei siis kuitenkaa karkaa heti kun hihnan ottaa pois vaan ihan yks kaks kesken kaiken ja valjaat päällä fiilis jo ihan toinen koska siitä saa itsevarmuutta. Seuraavaksi odotellaan vastausta kenneliitolta valjaiden suhteen ja mietitään kokeita loppuvuodelle vielä (2-3 ainakin tiedossa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti