sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Stadionrundi

Ideana on ollut kirjoittaa heijastimien käytöstä pimeellä ja mitä vermeitä Domilta löytyy ja kaikkea muutakin eri aiheista, mutta koska muutkin ne tekee niin ei jaksa ainakaan toistaiseksi joten pysytään tässä ihanan lajin höpinöissä eli koirafrisbeereissuissa. ;) Sekä kuvapostauksia. Ensi viikolla varmaan tulossa jotain muutakin höpinää kuin vaan tokoa ja frisbeetä. Fb-faniryhmässä enemmän kaikenlaisia päivityksiä arjen keskeltä. Tokon suhteen odotellaan sitä erikoislupahakemuksen päätöstä, koska se päätös vaikuttaa paljonkin tulevaan treenitapaan.

Tänään valloituksen kohteena meillä oli Lahden urheilukeskus/stadion. WUSV-2015 sakemannien IPO MM-kisojen väliaikashow frisbeenäytöksen muodossa ennen palkinnonjakoa. Domi kehittyy koko ajan ja nyt innostui kiekoista heti kun paikalle päästiin. Häiriöt ei vetänyt puoleensa vaan keskittyi kiekkoihin jo lämppäilyvaiheessa kun ennen se on vaatinut sen tutustumishetken. Liinassa esiintyi ja lopuksi sai senkin irti, koska oli vaan niin magee koira. Frisbee on siistiä ja siinä on ihan oma fiiliksensä. Se flow mikä meidän välillä on Domin kanssa sillä hetkellä. Frisbee ei aiheuta edes pienen pientä jännitystäkään koiralle tai ohjaajalle vaan se esiintyminen on vapauttavaa ja rentoa. Yleisö ei häiritse yhtään kumpaakaan eikä ne kameramiehetkään enää kiinnosta Domia niin paljon eikä se käy moikkailemassa tuttuja ihmisiä. Se keskittyy, ohjaaja keskittyy. Koko paketti toimii. Yhdessä, kaksistaan siellä isolla kentällä vain tekemässä mistä nautitaan. Lahti tyri "hiukan" musiikkien suhteen kun soi miten sattuu, mutta sekään ei aiheuttanut ohjaajalle paniikkia koska en edes kuule sitä musiikkia kunnolla joten ihan yks hailee. Tällä reissulla oli tähän mennessä paras yleisö. Lähtivät mukaan siihen fiilikseen ja kunnon kannustustaputukset ja vislaukset. Ainakin Domin kohdalla kun se touhuili välillä omiaan. :D Domi, tuollainen erilainen kiekkoilija. Maskottikoira joka jaksaa naurattaa monia ihmisiä ihan vain olemuksellaan.

Seuraavan kerran meidät bongailee joulukuussa messarista, molempina päivinä. Frisbeenäytökset ja kuulokoirayhdistyksen ständillä hengaillaan.

ps. Domin liina jäi Lahteen, että ens viikolla sitten ostamaan uutta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti