sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Treenailuja

Eilen jäi hallivuorolla oma treeniaika vähän lyhyeksi, mutta ei haittaa yhtään, koska opetin Domin kanssa uusille tulokkaille mitä frisbee on ja miten sitä voi harrastaa. Tunti sujui vähän liiankin nopeasti. Käytiin ensin läpi frisbeen harrastamisen perustietoja - kiekkojen valintaa, lämmitelyt/jäähdyttelyt, kilpaileminen, mistä aloittaa, mistä lähtöisin ja sitä rataa. Oli kiva toimia kouluttajana ryhmälle jolla tuntui olevan todella paljon intoa tämän lajin suhteen ja motivoituneitakin. Antoi jopa toivoa, että ehkä saadaan sittenkin vielä kasattua vähän isompi ryhmä kasaan keväällä. Helmikuu on meillä taukoa (minulla iso leukaleikkaus), mutta maaliskuussa pyrin olemaan taas koulutuskunnossa joten treenit jatkuu sitten vaikka mykkänä, mutta jatkuu kuitenkin. Mahdollisesti varataan jopa 2h vuoro kerran viikossa tai joku muu suunnitelma, mutta sitä mietitään sitten myöhemmin kun asiat varmistuu.
Vaikka Domi ei kerennyt treenaamaan niin sai se vähän pomppia kiekkojen perässä kun näytettiin pari temppua ja Domi se kehittyy koko ajan parempaan suuntaa. Hajut meinasi välillä viedä mennessään, mutta ei päässyt missään vaiheessa varsinaisesti karkaamaan hajujenmaailmaan vaan aina palautui heti takaisin ja teki täysillä töitä. Vieraat ihmisetkään ei kiinnostanut Domia eikä se käynyt kertaakaan moikkaamassa ilman lupaa!!


Ensi viikolla meillä on bostonimiitti täällä Lappeenrannassa tuolla hallilla ja pidän frisbeekoulutuksen. Kuvia ja videoita luvassa siltä reissulta sitten. Epäselviä kuvia kun kamera ei tykkää bostoni+halliyhdistelmästä. Jännityksellä odotellaan, että mitä siitä tulee. Bostonit on sen verran energisia tapauksia ja keskittymiskyky välillä nollassa joten hulinaa ja vilinää varmasti riittää. Taitaa bossut sitten nukkua kotimatkansa tyytyväisenä kun pari tuntia riehunut toisten ja kiekkojen kanssa. Hauskuutta luvassa koirille sekä omistajille. :) Täällä ainakin jo odotellaan innoissaan tapaamista.

Kamera tippui eilen lattialle objektiivi edelle ja tässä lopputulos. Ei paljoa naurattanut kun luulin menettävän valovoimaisimman linssin jonka tällä hetkellä omistan ja vieläpä tämmöiseen pimeään vuodenaikaan... Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja pientä väkivaltaa käyttäen linssi meni paikoilleen, koska mikään muoviosa ei ollut onneksi mennyt katki. Kameran runko sentään säilyi ehjänä ja se olisikin ollut suurempi menetys jos jotain olisi käynyt. Kaikenlaista sitä sattuu. :D

1 kommentti:

  1. Hei! Olisin kysynyt noista teidän bostonimiiteistä. Ovatko ne kaikille bostoninomistajille avoimia tapahtumia ja jos näin, niin miten niihin pääsisi osallistumaan? Olen yrittänyt netistä etsiä tietoa asiasta siinä onnistumatta :(. Minulla on 1,5v. bostoninarttu ja asun Päijät-Hämeessä, mutta auto kulkee kyllä vaikka minne tarvittaessa :). t.Eveliina (s.eveliina.p@gmail.com)

    VastaaPoista