sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Bossuilua

Eilinen ilta vietettiin hyvässä seurassa Bossutapaamisen merkeissä. Paikalle saapui 5 mustavalkoista taskurakettia ihmisten kera. Paljon vauhtia, energiaa ja sekoilua ja miten onnessaan kaikki bossukat oli. Pari tuntia juoksivat ees taas toistensa kanssa ja välillä osa leikki frisbeen kanssa, mutta siihen opiskeluun ei riittänyt keskittymiskyky kun uusi paikka ja noh liikaa kierroksia. Perus bossumeininkiä. :D Sen verran kuitenkin mitä näin ja kokeilin niin nopeasti oppivat kuten bostonit yleensä ja sitten kun keskittyy niin siihen kiekkoon keskitytään täysillä jonka takia näistä tykkäänkin. Lenny (Domin veli) muistutti tosi paljon Nipsua frisbeekäytöksellään. Täysiä kiekkoon kiinni ja sitten siinä roikutaan täydellä voimalla ja se hyppyinto. Ihana.
Domi touhusi ja jaksoi kiekkoilla, mutta sille laji onkin jo entuudestaan tuttua ja tehnyt sitä edelliset kolme vuotta ja tuossa otuksessa näkee selkeää kehitystä keskittymiskyvyn ja tilansäätelyn suhteen. Ennen kun meni herkästi ylikierroksille niin nyt osaa säädellä jo hienosti. Kerrankin kun Domi olisi saanut riehua muiden kanssa ihan miten haluaa ilman käskyjä niin mitä tekee Domi? Touhuilee omiaansa, käy jokaisen ihmisen vuorotellen läpi rapsutuksien takia ja seurailee mitä minä teen... :D Domia ei taida nuorempien koirien touhut enää niin kiinnostaa vaikka eihän sillä itselläkään ole ikää kuin "vasta" 3,5v.

Pojat tykkäsivät hirmuisesti Cara neidistä ja olivatkin sen ympärillä 2h ajan. Domiakin yrittivät, mutta Domi pistikin nuoremmat kuriin komentamalla. ;) Yleensä se on ollut Domi jolle sanotaan muutama valittu sana kun härnää toista. Niin ne ajat muuttuu. Domi taisikin olla porukan vanhin.
Sisko ja sen veli (Domi ja Lenny)
_________________________________________________________________________________

Vilkkuvaloarvonta myös suoritettu ja onni suosi tällä kertaa henkilöitä; Matleena L, Tiina ja Virve!! Domi onnittelee niitä joihin arpaonni osui ja tsemppaa muita, että seuraavalla kerralla uusi yritys! 100Lukijan kisailua on tulossa jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Mä en tiennyt ennen että bostonit on niin energisiä ja vauhdikkaita, jotenkin olin yhdistänyt ne muihin ruttukuonoihin jotka mun kokemukseni mukaan on aika rauhallisia (esim. mopsi, englanninbuldoggi),
    kunnes käytiin tapaamassa yhtä bossua koirapuistossa ja voi luoja kun sitä vauhtia riitti. :D
    Voin siis vain kuvitella millainen meno tuolla tapaamisessa on ollut. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monelle tulee yllätyksenä miten energisiä nämä todellakin ovat. :D Bostonihan on bostoninterrieri joten terrieriverestä tulee kenties energisyys ja vilkkaus. Nauttivat kun saa vaan nukkua peiton alla piilossa varsinkin talvisin, mutta jos haluaa tehdä ja liikkua paljon niin bostonista saa siihenkin hyvän kaverin. Yksi jos on vilkas niin siihen kun tosiaan lisää sen +5 lisää niin voi sanoa jo, että huh huh. :D Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei ainakaan puuutu eikä elämä käy liian tylsäksi.

      Poista