lauantai 11. lokakuuta 2014

Treenailua

Kokeen jälkeen ei ihan hirveästi olla treenailtu ja viilattu ALO liikkeitä, kun en ole kokenut tarpeelliseksi. Seuraava koe on kumminkin jo alle viikon päästä.
Vähän tehty perusasentoon tulemista eri suunnista, luoksetulossa keskitytty siihen ettei törmäisi jalkaan siirtyessä sivuasentoon kun tulee niin kovalla vauhdilla ja jääviä harjoiteltu erilaisissa häiriöissä. Ensi viikolla jotain pientä treeniä jos kerkeää ja sitten se on siinä. Toivottavasti tämän vuoden viimein koe ja ensi vuonna voidaan katsella jo avo sekä voittajaluokan kokeita. Hurjaa kyllä ajatella, että jos nyt TK1 tulee ja avosta haetaan vaan yksi ykköstulos niin Domi tosiaan kisaa ensi kesänä mahdollisesti jo voittajaluokassa. Joka on sääntömuutoksen jälkeen kai luokka 2(?).

Tänään käytiin lähikentällä tekemässä ruutua kisamatkan pituudelta ja noutoa. Häiriönä oli taas ihmisiä kentän laidalla katselemassa ja ihmettelemässä Domin treenailuja. :D
Domi teki paikkamakuun sillä aikaan kun kokosin ruudun. Nätisti pysyi paikoilleen.
Hiekkakenttä ei kyllä ole paras mahdollinen treenipaikka kun hiekkapöly leijailee ja Domin silmiä ja kuonoa rupeaa kutittamaan ja sitten niitä pitää hangata kesken kaiken joten täytyy ruveta nurmikentällä treenailemaan useemmin ja silloin tällöin hiekkakentällä. Parin viikon päästä onneksi alkaa hallikausi frisbeen osalta joten tulee sielläkin silloin tällöin tokoiltua.

Noudossa oli kiva huomata ettei Domi enää syöksy kapulalle niin suurella voimalla, että kapula lentäisi pari metriä eteenpäin vaan nyt pysyi kapula paikoillaan ja Domi otti sen suht nätisti suuhun. Palautusvauhtikin on hyvä.
Ruutuun irtoaa jo paljon paremmin pitkältä matkaltakin ja osaa hakeutua oikeaan kohtaan eri suunnista. Kestää myös ihmishäiriötäkin. Pitäisi varmaan ruveta sitä seuraamisosiotakin harjoittelemaan ulkona.
Keskiviikkona meitä haastateltiin Koiramme -lehteen (ilmestyy marraskuussa) kuulokoirailusta ja huomenna tulee vielä kuvaaja. Ensi keskiviikkona Miia kyläilee erittäin pitkästä aikaa ja katsellaan missä vaiheessa meidän koulutus etenee. Lauantaina koe ja sunnuntaina olisi Kiitorekun avajaiset johon Domi lähtee varmaan juoksemaan putki-hyppymölliradalle ja samalla nähdään meidän tuleva treenihallin tilatkin ja pystyn suunnittelemaan frisbeetreenejä. Varmaan joku päivä käydään myös moikkaamassa kaverin tiibetinmastiffia. Domi kun tykkäilee isommista koirista.

2 kommenttia: