lauantai 18. lokakuuta 2014

Tää on parasta just nyt

Tänään oli meidän neljäs alokasluokan tokokoe. Kaksi ykköstulosta takana. Tällä kertaa tuossa meidän agilityhallilla. Ulkona pakkasasteita eikä hallissa lämmitystä joka toi omat haasteensa.
Koirakkoja alossa oli 12kpl joista oltiin ensimmäisenä vuorossa.
Tuomarina Anne Nokelainen kuten viime kokeessakin.
Videota ei valitettavasti ole, kun olen urpo ja unohdin kameran akun sitten kotia. Voisin vaikka vannoa, että illalla vielä tarkistin asian kun pakkasin repun.
Luoksepäästävyys 10

Paikkamakuu 0

... Ei, syy ei ollut koiran pelleilyssä tällä kertaa. Kylmyys teki tehtävänsä ja viimeisten sekunttien kohdalla Domi nousee seisomaan ja siitä juoksee miun luokse. Harmillinen tilanne, mutta minkäs sille mahtaa jos kylmä iskee. Itselleni riittää tieto, että Domi liikkeen osaa eikä johtunut paineistumisesta ja mikä tärkeintä niin ei lähtenyt muiden luokse rälläämään vaan tuli nätisti suoraan luokse.

Paikkiksen jälkeen oli edelleen vahva usko ykköseen, koska Domi osaa liikkeet ja enää ei tule kohtia missä sen pitäis maata kylmässä maassa pitkiä aikoja.

Seuraaminen kytkettynä 9½

Hitusen edisti.

Seuraaminen taluttimetta

Edisti.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Nyt näytti seuraaminenkin jo paremmalta varmaan. Nopea maahanmeno.

Luoksetulo 10
Bossukuula teki taas rakettimaisen lähdön. Pieni törmäys jalkaan.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Ihan nätti stoppaus oli ja seuraaminen hyvää.

Liikkeestä seisomisen jälkeen siirto hyppyesteelle. VIUH ja sinne lähti Domi. Mitenköhän näitä tämmösiä viuhahduksia onkin sattunut meidän kohdalla. ;) Karjasu ja sain estettyä hypyn esteen yli ennen liikkeen alkamista edes. Vähän piti kumminkin sitä nuuhkaista. Alkoi olla myös semmonen ilme naamalla, että yleisöökin ois tehnyt mieli mennä moikkaamaan, mutta eipäs mennyt. Hähää! :D

Estehyppy 10
Nätisti hyppäsi ja hieno stoppi oli.

Kokonaisvaikutus 10
Jee! Mahtava hallinta näin omasta mielestäni. Liikkeiden välillä kehuin tosi maltillisesti ettei kierrokset nousis ja Domi oli käskyn alla koko ajan. Seurasi tosi tarkkaavaisena eikä pahemmin katsellut ympärilleensä ja haaveillut pusukonekohtauksesta.

Pisteitä 167 ja sijoitus taisi olla 5/12.
Koulutustunnus TK1!!!

Me tehtiin se!!!!!!! Tähän tulokseen on hyvä lopettaa tämän vuoden kisakausi.
Talvella-keväällä korkataan avoimessa ja mietin vielä haetaanko se TK2 myös, koska hallinnassa olisi ihan pientä viilausta ja saisi sitä treenattua vai siirrytäänkö heti avo1 tuloksen jälkeen voittajaan. Ehkä tuohon saamme vastauksen sitten ensi vuonna kun tiedetään tilannetta paremmin.
Mahtava bossu ja hienoa työtä teki. :) Outoja nollauksia viime aikoina tullut ja muutenhan tuo olisi täyden kympin bossu (jota en suoraan sanottuna edes olisi ikinä uskonut). Mutta onneksi mikään nollaus ei ole ollut varsinaisesti Domin osaamattomuutta vaan ihan jotain muuta.

7 kommenttia:

  1. Te ootte mahtavia! Ihanat kuvatkin. Onneksi olkoon molemmille! :)

    VastaaPoista
  2. Siis vau!! Ihan tajuttoman hienoa. :-) Paljon onnea, rapsuttele Domia minunkin puolesta!

    VastaaPoista
  3. Onnea! Sinua ja Domia on ilo seurata, itsellä vuoden ikäinen bossupoika ja aika usein on olo ettei Poju sählää saa koulutettua millään. Mutta sitten kun lukee sun blogia niin toteaa ettei se meidän ronttieinari ihan mahdoton ole, kärsivällisyyttä tarvitaan mutta kyllä se siitä, sehän on bossu!

    VastaaPoista
  4. Hurjasti onnea, mainiot pisteet!

    VastaaPoista
  5. Paljon Onnea! Ihana Domi ♥

    VastaaPoista