sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Domin viikkokatsaus

[Viikko 43]



Maanantai

Vapaapäivä.
Su-ma välisenä yönä Domi toimi taas mallikoirana, kun sain idean ruveta kuvailemaan keskellä yötä.

Päivällä harjoiteltiin uusia frisbeetemppuja ulkona ja Domi teki footstallin ja sain sen jopa videoitua!! Wuhuu!! Muistin kerrankin pitää treenituokion lyhyenä ja Domi ei kerennyt kyllästymään. ;)



Tiistai
Koulupäivä.
Domi lähti kouluun mukaan. Linja-autolla matkusteltiin keskustaan ja siitä sitten käveltiin koululle. Bussissa Domi oli nätisti, mutta hihnassa kulkeminen meni vähän pelleilyksi keskustan puolella ja sai koko ajan pysähdellä, mutta pitäähän sitä välillä omistajaansa testailla, että kummalla kestää hermot pidempää. Voitin sen erän. ;)
Taukojen aikana treenailtiin muun muassa avo kaukoja, vierellä kulkemista ilman hihnaa väkijoukon ohi ja muita perustottelevaisuus juttuja.
Parin tunnin kuluttua Domi sitten jo sammui lattialle oman peittonsa päälle.
Koulupäivän jälkeen ei tehty enää mitään erikoista kotona vaan annoin Domin levätä. Ruokaa, pieni lenkki ja nukkumista.

Keskiviikko
Koulupäivä.
Päätin, ottaa tämän viikon tehotreeninä ja Domi lähtee jokaisena koulupäivänä mukaan. Tällä kertaa kamerakin oli mukana. Hihnassa piti edelleen vähän yrittää pelleillä ja testata annanko vetää. Bussilla kouluun, koulussa hengailua, vierailtiin mummin luona, treenattiin kotikentällä... Video kertoneen kaiken oleellisen. :)



Torstai

Vapaapäivä.
Herättyä lähdettiin käymään torilla syysmarkkinoilla ja ihmettelemässä ihmisvilinää. Nyt Domi sitten jo kävelikin täydellisesti hihnassa ja kulki enimmikseen vierellä/takana eikä sinkoillut yhtään mihinkään eikä edes tarvinnut pysähdellä! Olihan se jo pari päivää keskustassa kävellyt joten alkoi vihdoinkin tottumaan ja ymmärtämään, että sielläkin mennään nätisti.
Ihmiset pysähteli kattelemaan tuota ja ihmettelemään, mutta Domia ei onneksi kiinnostanut muut ihmiset.
Jonkun aikaan seikkailtiin markkinoilla kunnes käytiin vielä nopeasti kaupassa (jäätiin odottamaan siihen kassojen toiselle puolelle. Domi pisti heti maaten ja kävi nukkumaan!) jonka jälkeen Domi lähti mummmille illaksi kyläilemään kun itse menin opiskelemaan viittomakieltä kansallisopistoon.
Perjantai
Koulupäivä.
Kolme tuntia tietokoneella istumista.
Domi oli myös perjantaina mukana ja bussilla mentiin.  Keskustasta käveltiin koululle eikä tarvinnut pysähtyä kertaakaan! Domi käveli vierellä ja oli jo sitä mieltä, että täähän on jo ihan helppo ja tuttu juttu. Kouluun kun päästiin niin Domi kävi heti nukkumaan totuttuun tapaan ja nukkuikin erittäin sikeästi sen kolmen tunnin ajan, että meinasin unohtaa koko bossun koulusta lähtiessä. Onneksi muistin kumminkin tarpeeksi ajoissa, että ai niin se Domikin on mukana ja nukkuu tuolla pöydän alla ihan rauhallisesti. Hienosta työviikosta täytyy tietenkin palkita mahtava bossukka joten suunnattiin koulun jälkeen vielä Mustiin ja Mirriin josta Domi sai itselleen jättiläisen toukkamatolelun, uuden pehmeän treenipatukan ja nameja.

Perjantai-ilta menikin sitten toukkaa tappaen ja välillä nukuttiin.

Lauantai
Domi nukkui aamusta iltaan. Kerran se taisi käydä ulkona pikapisuilla.
Illalla oli vihdoinkin se kauan odotettu hetki. Meidän treenikausi alkoi!!!
Saatiin Kiitorekulta vuokrattua lauantaille vakiovuoro tuleville frisbeetreeneille ja lauantaina käytiin Domin kanssa sitten hallilla kirjoittamassa sopimuspaperit ja saatiin avain. Tunnin aikana kerettiin kiekkoilemaan, liitelemään, tokoilemaan ja pitämään muutama lyhyt juoma- ja lepohetki. Tunti on siis erittäin riittävä aika ja siinä kerkeää puuhailemaan kaikenlaista. Suunnittelin samalla myös mitä ja miten tulen sitten frisbeeryhmäläisiä opettamaan, kun ensi viikolla aloitetaan Domin kanssa vetämään frisbeeryhmää ja koulutetaan uusia kiekkoilijoita tämän lajin pariin. Kotimatkalla Domi meinasikin sitten nukahtaa istuvilleen autoon. :D

Sunnuntai
Nukkumista ja käydään jossain vaiheessa pitkällä rauhallisella kävelylenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti