maanantai 19. joulukuuta 2016

Arkisempi päivä

"Päivä Domin seurassa" videot aina niin aktiivisia, että porukka ihmettelee ollaanko ikinä paikoillaan. Todellisuudessa on hyvinkin paljon päiviä kun ei kummallisempaa tehdä joten tulipahan sellainenkin päivä videoitua vaihtelun vuoksi. Syömistä, nukkumista, leikkimistä, lisää nukkumista ja pikainen kyläreissu. Aamu (klo 12...) alkoi ruokailulla. Domi saa aamuisin nappulaa ja nappuloiden mukana Avital Flex -jauhetta sekä lohiöljyä. Syömisen jälkeen lähdettiin jatkamaan lähiseudun lenkkireittien tutkimista ja löydettiinkin mukava metsäpätkä jossa voi vähän rällätä vapaana turvallisesti ja pääsee jäällekin juoksentelemaan (kunhan tulisi ekana kunnon talvi ja tarpeeksi paksu jää jotta sinne uskaltaa itsekkin mennä). Kesällä varmasti kiva uintipaikka koiralle.
Ulkoilun jälkeen koira häkkiin ja asioilla käymään sekä kylässä jonka jälkeen tultiinkin takaisin kotia. Ruokaa, iltalenkki, leikkimistä ja olemista. Domi opetteli myös uutena äänenä mikron (ei videoitu) ja nopeasti alkoi hoksaamaan ja yhdisti äänen ilmaisuun.

Yhdistykseltä ajattelin kysellä jos saataisiin harjoitusovikello, niin sen avulla voisi ovikellonkin harjoitella kerralla kuntoon kun se on puolivaiheessa edelleen. Hitaasti hyvä tulee. ;)


Domilta lukuvinkki kaikille!
Kuulokoira Midas, amerikankarvatonterrieri.
http://ahtmidas.blogspot.fi/
Domi ja Midas on hyvänä esimerkkinä siitä, että hyötykoirana voi toimia melkeimpä koira kuin koira rotuun tai roduttomuuteen katsomatta. Eikä sillä koollakaan ole kaikissa tehtävissä väliä. Jokainen koira toimii omalla tavallaan ja täytyy osata hyödyntää ne parhaimmat puolet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti