sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Reissubossu maailmalla

Nyt on parin viikon reissu heitetty ja vihdoin kotona. Viime viikon sunnuntaina alkoi matka kohti Ruotsia. Domi pääsi kokemaan ensimmäisen asuntoautoreissunsa. Sunnuntaina ajeltiin Naantaliin leirintäpaikkaan ja vietettiin ilta ja yö siellä. Domi pääsi näkemään Naantalin maisemia ja ihmettelemään ihmisvilinää. Ravintolassa sille tarjottiin vettä joten mikäs siinä ollessa. Yö sujui mainiosti asuntoautossa ja maanantaina mentiin laivalla yli Ruotsiin jossa oltiin ma-la. Koostevideolla kaikki oleellinen. Kaverina Domilla oli Norsken ja miten hyvin voikaan koirat tulla toimeen. Ensimmäistä kertaa ikinä Domi leikki vetoleikkejä kaverin kanssa ja järsivät yhdessä keppiäkin ilman suurempia tappeluita.
Muutenkin Ruotsissa oleminen sujui mainiosti ja olisihan sinne voinut pidemmäksikin aikaa jäädä, mutta seuraavalla kerralla sitten. Ruotsalaiset tuntuivat suhtautuvan koiraan hyvin kun ketään ei kiinnostanut oliko Domi kaupassa mukana vai ei, joten liikkuminen Domin kanssa oli todella helppoa. Moni myös tunnisti bostoninterrieriksi (vaikka laivalla sitä epäiltiin ranskikseksi).
Tyhmä omistaja vaan unohti FitDogit kotia joten eihän Domi sitten laivamatkoilla suostunut mitään vettä juomaan jonka seurauksena ei tietenkään jaksanut mitään kunnolla, mutta saikin sitten nukkua hytissä niin meno- kuin paluumatkankin. Jatkossa yritän muistaa kuljettaa sitä FitDogia mukana, aina.

Pari viikkoa vielä vähän sekametelisoppaa ja jos sitten päästäisiin tasaisen arjen pariin ja kohtahan se syksykin sieltä tulla tupsahtaa. Ensi viikon lauantaina 6.8. meillä on koirafrisbeenäytäs Kouvolassa keskuspuistossa (Koiramarssitapahtuma) klo 14.20-14.40 ja sunnuntaina 7.8. kisaillaan koirafrisbeen sm-kisoissa Teivossa. Seuraavalla viikolla Domi menee torstaina hoitoon kun itselläni leikkaus (taas vaihteeksi) perjantaina, mutta lauantaina 13.pv pitäis teoriassa päästä jo kotia joten ei tarvi kauaan siellä viipyä. Sen jälkeen palautuminen takaisin normaaliin treenirytmiin ja arkitouhuamiseen.
Jossain vaiheessa voitaisiin blogiin järkkäillä superpitkästä aikaa jonkunlaista arvontaa tai skabailua.

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ♥ On tuota kyllä ihana katsoa kun Domi ja Norsken leikkii!

    VastaaPoista