keskiviikko 3. elokuuta 2016

Testibossu; Orijen kylmäkuivattu medaljongi

Domihan sai toukokuun lopulla uudeksi testiruuaksi Orijenin uutuustuotteen. Orijen Adult, kylmäkuivattu ruoka ja pussin kokona 454g.
Koska kyseessä ei ole mikään tavanomainen ruoka tai siis sellainen mitä Domi olisi koskaan ennen nähnytkään niin sen vuoksi venyi myös testaaminen kun en tiennyt miten hyötykäyttäisin tälläisen ruuan, mutta sitten sain idean ja Domi onkin tyhjentänyt pussin nyt kesän aikana. Ruuan keveyden vuoksi se vaikuttaa erinomaiselta matkaeväältä. Helppo ja kevyt kuljettaa reissuissa mukana. Ruuan sisältö ja laatukin taattua Acana&Orijen tasoa.

"Kana (hienonnettu luineen) (50 %), kalkkuna (hienonnettu luineen) (16 %), kokonainen silli (10 %), kananmaksa (4 %), kanansydän (3 %), kokonainen kananmuna (3 %), pinaatti, hernekuitu, kalkkunanmaksa (2 %), kalkkunansydän (1 %), kokonainen kampela (1 %), augingonkukansiemen, Red delicious omena, Bartlett päärynä, Red heart luumu, Tilton aprikoosi, punajuuri, kokonainen kurpitsa, talvikurpitsa, Imperator porkkana, kokonainen karpalo, kokonainen mustaherukka, kokonainen mustikka, ruskea merilevä, sikurinjuuri, voikukan juuri, kynteli, piparmintun lehti, inkiväärin juuri."
Reissuruuan lisäksi medaljongit on ollut Domilla palkkana esim. taakanvedossa. Medaljongi murenee helposti ja on pehmeää joten siitä saa helposti ja nopeasti pieniä paloja kun tarvitsee palkata ja Domi saa syötyä palaset ilman pureskelua jolloin treenitkin sujuu sujuvasti ja Domi tykkää, tästäkin. Kuola valuen odottelee milloin saa ruokaa.
Ja tottakai Domi söi viikon-pari päivittäin yhden annoksen verran aina medaljongeja, koska sillä ratkaisulla saan selvitettyä allergiaoireilut. Noh eipä tullut edelleenkään mitään oireita kuten ei siitä Orijen Tundrastakaan.
Sanoisin näin lyhyesti tiivistettynä, että maukas ja erittäin kätevä herkutteluruoka hienosteluhetkiin tai spesiaalipalkkaustuokioihin. Ihan ruokaruokana en kuitenkaan välttämättä syöttäisi hinnan vuoksi (n. 33,90€ 454g). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti