torstai 16. kesäkuuta 2016

Kiekkohurtta

Välillä pitää lomailun ohella harrastellakin. Eilen Domi kävi rallytokon möllikisoissa josta irtosi alohyv ja ykkössijoitus pistein 98/100. Lähdössä ja jollain toisella kyltillä "hihna kiristyi" josta siis -2. Hyvä suoritus ja pysyi kontaktissa koko ajan. Ja tötsätreenit tuottaneet tulosta kun pujottelu ja spiraali onnistui hienosti eikä Domi nuuskutellut merkkitötsiä. Jos lähistölle kisat tulee jossain vaiheessa niin kaipa sitä voi siellä pyörähtää hakien vaikka kisamaistatreeniä tokokokeita ajatellen.
Tänään oli viikottaisten frisbeen ryhmätreenien vuoro. Domin kanssa yritettiin vähän kokeilla eri temppuja ja testailtiin mikä voisi toimia missäkin kohtaa, koska pitäisi jonkunlainen ohjelma taas rakentaa. Ensi viikolla olisi Laukaan Vihtavuoressa frisbeen möllikisat 26.6. ja sinnehän ollaan Domin kanssa menossa tottakai.
Kun otin autosta Domin pois niin virtaa löytyi. Hyvä ettei bossulainen revennyt kahtia siitä innon ja vauhdin määrästä. Saisi olla aina yhtä sähäkkä ja innoissaan heti kun ottaa autosta pois. :D Eka kierros menikin vähän hakien rytmitystä kun olin liian hidas nopealle bossulle ja kokeiltiin muutamaa uudempaa juttua jotka varmaan voisi kisoissa ja näytöksissä toteuttaa. Toisella kierroksella (videoitu) Domi oli jo vähän tasaisempi ja saatiin yhdisteltyä temppuja ja huomasin mikä temppu sopisi mihinkin kohtaan ja noiden treenien perusteella lähdetään rakentamaan jonkunlaista temppukaavaa tämän vuoden kisoja ja näytöksiä varten. Sen verran voin kuitenkin tulevaa temppukaavaa spoilata, että hyvinkin mahdollista, että footstallin ehtisi tehdä ilman, että siihen tuhlaantuu hirveästi aikaa. Ensi viikolla nähdään toteutuuko tuo. Vielä kun vaan keksisi kivan musiikin taustalle. Ikuinen ongelma. Olevinaan kauhean vaikeaa se biisin valitseminen... :) Tarkkaa puuhaa. Videolla on joku satunnainen musa.

2 kommenttia: