torstai 23. kesäkuuta 2016

JuhannusTermiitti

Domilla oli tänään synttäripäivä. Ikää tuli mittariin huikeat 5 vuotta. Koira juuri sopivassa iässä. Osaa kaiken oleellisen ja virtaa on kuin pikkupennulla, ainakin kommenteista päätellen. Eilen parikin ihmistä kysyi; "Onko se pentu kun on noin energinen?" "Kyllä se meinasi huomenna täyttää jo 5v." "?????".
Ikuinen pentu ja sellaisena pysyköön. Vähän kuitenkin harmaita/valkosia karvoja ilmestynyt naamaan ja elämänkokemustakin löytyy vaikka miten paljon kun ehtinyt nähdä ja kokeilla kaikenlaista. Olemukseltaan kuitenkin energinen pentu. Villi ja vapaa. Sillä tuntuu frisbeessäkin olevan ihan eri tavalla vauhtia ja voimaa kuin ennen. Ohjaaja ei meinaa pysyä perässä.
Domi aloitti tänään synttäripäivänsä herkullisella aamupalalla. Ruokana oli uutta Orijenin testisapuskaa, kylmäkuivattu medaljongi. Omnom ja kuolajojot roikkui. Ruokailun jälkeen Domi kävi shoppailemassa Salon Mustissa ja Mirrissä ja loppupäivä menikin autossa kun huristeltiin kotia juhannusruuhkassa. Illan aikana kuitenkin Domi sai perinteisesti oman kakun ja tällä kertaa siitä tulikin kerroskakku. Jauhelihaa, raejuustoa, maitorahkaa, nakinpaloja ja nappuloita. Hyvin maistui ja Domi toimi koemaistajana kakunvalmistuksen aikanakin. Maha täynnä olikin hyvä käydä nukkumaan.
Domi toivottaa kaikille lukijoille hauskaa Juhannusta! Domi viettää frisbeejuhannuksen. Huomenna on temppu-/frisbeenäytös vanhuksille, lauantaina todennäköisesti treenit ja sunnuntaina starttaa frisbeen kisakausi kun ajellaan Laukaan Vihtavuoreen frisbeen möllikisoihin. Palaillaan ruutuun ensi viikolla.

2 kommenttia:

 1. Myöhäiset onnittelut Domille ja hyvää Juhannusta!
  Kiinnostuneena menin lukemaan teidän sivuilta kuulokourakoulutusta. En ole tajunnut ja ymmärtänyt ennen, minkä takia olet Domia ruvennut siihen kouluttamaan.
  En osaa käsitellä sanoiksi, miten hienon työn olet sen kanssa asian suhteen tehnyt. :)

  lapinporokoirasani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Domi kiittää onnitteluista!
   Mukavaa jos kuulokoirakoulutuksesta tieto leviää ja sait jotain uutta irti asiasta ja siitä miksi Domista on kuulokoira koulutettu aikoinaan. :)

   Olisin mielelläni käynyt katsomassa teidänkin blogin, mutta se on suljettu.

   Poista