tiistai 20. elokuuta 2013

"postin tuo, postin tuo, postin tuo..." Osa 2

Domi sai tänään haalarin ja hinta+pantasetin jotka tilasin PopDogilta muutama viikko sitten. Oli todella nopeaa ja hienoa palvelua! Tuotteita ei ollut hinnallakaan pilattuna ja vieläpä mittatilaustyönä sekä mahdollisuus valita materiaalit. Suosittelen jos joku miettii omalle koiralle tilaavansa jotain vaatetusta tai kenties hihnaa/pantaa/valjaita. Domi ainakin saa tästä lähin vaatteensa tuolta jos on tarvetta. Eipähän tartte pelleillä niiden valmisvaatteiden kanssa jotka eivät tuolle edes sovi (esim. hurtta, rukka).
Örkkihaalari se vasta täydellinen onkin! Kerrankin jokin vaate joka sopii Domille ja se jopa suostuu liikkumaan siinä ongelmitta, mahtavaa. Päällinen on sadeasukangasta ja vuorena fleece. Panta ja hihna on apinakuosia. Haalarin mitoitus onnistui ja samoin pannan. :) Nyt vain odotellaan että ilmat viilenee ja päästään testailemaan haalaria käytössä. Ei ole jokaisella vastaantulevalla koiruudella samanlaisia vermeitä.
Kiitokset Monnalle/PopDog!
Domi ei oikein ymmärrä miksi pitää laittaa toppahaalari päälle kesähelteellä

"Ai sulla onkin namia?!"

Malli

<3
PS. Alan vähän kerrassaan käymään noita "linkkaa blogisi" blogeja läpi tässä lähiviikkoina. Blogeja linkattiin huikeat 87 kappaletta! Wau. Lupaan, että saan sen päivityksen tehtyä 1-3 kuukauden sisällä. Ei ole kovin nopeaa hommaa jos tahdon käydä ne läpi kunnolla enkä vaan vilkaista ulkoasua, koska siinä kävisi melko huonosti. ;) Aion arvostella TOP 5 eläinblogia ja TOP 5 lifestyle yms. blogia tasavertaisuuden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti