tiistai 15. tammikuuta 2013

Arkielämää

Välillä hieman arkisempaa päivittelyä vaihteeksi. :) Domin viime päivät on kulunut lenkkeillen mahdollisimman paljon, kelkkailua, kiekkoilua, tokoilua, temppuilua, syömistä, nukkumista, koirakavereita.

Kiekkoa ollaan muuten vaan heitelty välillä ulkona ilman suurempia tavoitteita ja suunnitelmia. Tokoilussa edistytään. Opiskellaan uusia temppuja. Pelleillään syömisten kanssa...  Arvatkaa kenellä on taas tassut punaisena. Tällä hetkellä Domi syö eukanubaa ja nutra goldia. Seuraavana siirrytään kokeilemaan koti-/raakaruokintaa jos siitä olisi apua, koska tuo tuntuu reagoivan joka toiseen säkkiin oli tuoteseloste mitä tahansa joten epäilyksi tuli mm. varastopunkki. Tietysti syyhän voi olla mikä tahansa.

Käytiin Mustissa & Mirrissä eräs päivä ja sieltä mukaan tarttui ruokaa, bostonikalenteri, kielilelu ja Domin ensimmäinen oikea koirien peti. Ainakin vielä se on ehjä. ;)
Domi 18,5kk


Hoitokoira Nana
Ensi kuussa voisi ilmoittautua 31.3.-1.4.2013 olevaan Kaikkien rotujen koiranäyttelyyn joka pidetään tavanomaisesti täällä Lappeenrannassa. Domi taitaa vielä mennä luokkaan NUORET. Siellä ois Norjalainen tuomari joten olisi kiva kuulla mitä mieltä hän on tuollaisesta "kuonokkaammasta" otuksesta jolla korvatkin vääränmalliset.

19.1.-20.1.2013 Vietetään agiliidellen 1h päivässä, kun päästiin agilityohjaajakurssille harjoituskoirakoksi joten saadaan mahdollisuus tutustua agilityyn vähän. Jos kaikki menee kuin on suunniteltu niin varmaan yritetään taas sinne agikurssille jos alkaa keväällä ja yritetään päästä hallintatestistä läpi tuolla hyperinnokkaalla bostonilla. ;) Mutta joo tuosta viikonlopusta tulee varmaan vielä myöhemmin tekstiä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti