sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Skeittaridogit

Mikäs sen parempaa kun saada edellisiltana päähän, että nyt vois vihdoin toteuttaa skeittiparkkikuvaukset ja seuraksi tottakai lähti Kaisla Neron kanssa kun sopiihan bluemerle erinomaisesti skeittitaustaan graffitien joukkoon. Nero pääsi myös kokeilemaan skeittilaudalla rullailua ja edistyikin sen verran, että osaa nyt laittaa etutassut laudan päälle ja ottaa vähän vauhtia. Aamusta jo mentiin joten saatiin olla ihan rauhassa. Alkuun siellä oli pari pikkupoikaa äitinsä kanssa ja pojat rullailivat potkulaudoilla, mutta eivät häirinneet meitä mitenkään ja jonkun ajan päästä lähtivätkin pois.
Tiesin ja odotin kyllä, että Domi rullaa skeittilaudalla kuten aina ennenkin, mutta en osannut odottaa sen juoksevan laudan kanssa pitkin ramppeja ja liukuvan niistä alas ilman minkään näköistä ongelmaa tai pelkoa. Hämmästynyt ohjaaja. Domi meni ihan sekasin ja juoksi vaan hulluna lautansa perässä. Välillä potkasin vauhtia lautaan ja Domi juoksi perään ja hyppäsi laudalle. Välillä osasi jopa itekkin ottaa vauhtia esim. rampeista ja nopeasti löysi tasapainonkin. Wau. Kunnon skeittikoira. Tällä kertaa tuli vaan enimmikseen valokuvattua ja, koska videota skeittaavasta bostonista pyydeltiin niin täytyy käydä jossain vaiheessa taas rampeilla ja videoida kun Domi hurjastelee menemään lautansa kanssa.

9 kommenttia:

 1. Vähänkö hauskoja kuvia! :D Tykkään 10 ja 19! Kaikki on kuitenkin hauskoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)Domi on helppo ja kiva valokuvamalli joten sen kanssa on mukava kuvailla.

   Poista
 2. Tosi hauska idea käydä rampeilla 😁 Ootteko hankinu laudan mistä ja ootko käyttäny mitään suojaa, vai antanu koiran opetella ite? Tosi makeen näköstä! 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauta on varmaan noin +7 vuotta vanha. Minun entinen skeittilauta joka on lahoamispisteessä. Noitahan saa vaikka parilla kympillä esim. Prismasta jos koiralleen haluaa skeittilaudan ostaa.
   Ja mitä suojaa? Lauta koiran eteen ja se oli siinä. Toki Domille on opetettu miten laudan päälle mennään ja miten hallitaan turvallisesti, mutta muuten kaikki on mennyt ihan luonnollisesti ja Domi oppinut itse.

   Tarkoitus olisi tehdä Domille oma parempi lauta. Leveempi dekki, leveemmät renkaat ja sitten maalata pohjaan joku kiva kuvio. :)

   Poista
 3. Meillä on ongelma, et tarvis oikeasti lonkut. Molemmilla pojilla on omat skeitit, mutta ei ne mahdu niille kaikilla jaloilla hyvin. Joten ne vaan potkivat takajaloilla ja etujalat ovat laudalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan lonkku turvallisempi muutenkin kun vähän vakaampi isojen renkaiden ansiosta ja tietysti enemmän pinta-alaa. :) Sen vuoksi Domikin jossain vaiheessa saa vielä tuunatun lautansa. Tulee myös omaan potkuttelukäyttöön.

   Poista
 4. Ihania kuvia! Ja niin taitava Domi!

  VastaaPoista
 5. Ehkä upein tuo kuva, missä Domi makaa skeittilaudan päällä ja värikäs tausta takana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuva on oma suosikki myös, koska se tilannekin oli hauska. Domi ihan itse asetteli ittensä siihen ja otti oikein kunnon malliposetuksen. :D

   Poista