torstai 21. huhtikuuta 2016

Tokodogi

Olen ollut tämän viikon kipeenä joten ei olla päästy puuhailemaan oikein mitään, mutta tänään oli jo vähän parempi olo joten pyörähdettiin tokoilemassa. Kourallinen nameja taskuun ja kentälle mars. Treenit kesti kokonaisuudessaan alle 15min. Vieläkin lyhyempiä treenejä saisi Domille pitää, mutta kaipa tästä opitaan pikkuhiljaa kun tarpeeks monta kertaa toistaa virheensä. ;) Mutta alkaa se motivaatio ja into löytyä koiraltakin taas ja kestää innokkaana pidempään kuin pari minuuttia. Siirroissa Domi pyöri ympyrää vierellä ja poikitti edessä koko ajan tuijottaen. Odotti uutta käskyä ja sitä mielentilaa haetaankin. Ihan vapaasti saa purkaa innostumistaan ja hepulikohtauksiaan pyörimällä vierellä. Parempi ratkaisu se on kuin pois lähteminen. Sama kun saadaan vielä yhdistettyä koetilanteeseen ja ryhmätreeneihin.
Otettiin ruudunpaikkatreeniä ja lopuksi suoraa seuraamista. Ruutu on yksi niistä asioista jonka on osannut opettaa edes joten kuten oikein. Stoppi on hieno ja kuuntelee hyvin käskyjä ruudussa. Ei ennakoi ja osaa hakeutua oikeaan paikkaan. Jos liikaa kierroksia niin vanha ongelma meinaa puskea esille (etummaisen oik.puolimmaisen tötsän luo hakeutuminen--> merkki), mutta muuten ei ongelmia ole. Pystyy tekemään ruudun heti ensimmäisenä liikkeenä kun kentälle on menty eli osaa nykyään bongata ruudun, merkkitötsät yms. hienosti. Kokemusta ja rutiinia tullut.
Ennen kentältä pois lähtöä otettiin vielä sitä niin ihanaa seuruuta, ikuisuusprojekti. Seuraamisessa palkka vasempaan käteen, kainaloon tai vasesmpaan reisitaskuun ja homma toimii. Tällä kertaa kehumisen arvoista oli katsekontakti ja paikka pysyi suht hyvin kohdillaan eikä seilaillut eteen-taakse-sivulle joka yleensä tapahtuu suorissa pätkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti