torstai 26. marraskuuta 2015

Lumi tuli, lumi meni

Otsikko kertookin kaiken oleellisen. Lumi ja pakkaset vaihtui takaisin marraskuun harmauteen joten ulkotreenikausi jatkuu. Kerran kuitenkin ehdittiin käydä fribailemassa lumisella kentällä ja kyllä tuo frisbee+ledilastuyhdistelmä toimii parhaiten. Vie voiton kaikista hohtavista lätyistä ja muista virityksistä. Ledilastu valaisee kirkkaasti joten koirakin bongaa kiekon paremmin. Domi ainakin osaa kiekon kopata samalla tavalla oli sitten valoisaa tai pimeää. Pituuttakin pystyy jo heittämään ja Domi saa kopin ongelmitta. Kehittyy siis siinäkin. Videolla näkyy tuo kenttätreeni lumimaisemissa. Pieniä valolähteitä piti käyttää kameran takia, että muut näkee missä päin se koira sinkoilee vaikka onkin valopanta kaulassa. Toivottavasti näkyy muidenkin näytöllä ihan selkeästi eikä vain mustaa höttöä.
Mutta tosiaan, koska lumi tuli ja lumi meni niin jatkettiin tänään ulkotreenikautta. Eikä edes haittaa yhtään kun muutenkin ollut motivaatiota rakentaa viretasoa uuteen uskoon, että päästään siitä haistelusta ja haahuilusta eroon ja siihen treeniin tarvitaan nimenomaan ulkotilaa ja ulkona olevia häiriöitä. Tänäänkin vaan pari toistoa ruutua piiitkältä matkalta ja pois kentältä autoon hetkeksi jonka jälkeen uudestaan kentänlaidalle ja heti kun Domi aktivoitui ja jätti hajut niin palkkaus ja seuraamista tiheällä palkkauksella reippaasti kävellen pienen pätkän verran josta taas pois kentältä autoon ja kotia. Treeniä jota tehty aikoinaan kun lähdetty rakentamaan palikoita kasaan. Ohjaaja kun tiedostaa nykypäivänä liikaakin asioita joten olisi ihan hyvä vähän taantua ja palata siihen pohjakoulutukseen varsinkin kun ei bossu edelleenkään kestä hirmuisesti toistoja ja kaavamaisuutta. Milloinkohan sitä oppii.
Hirmuisesti ei olla kuitenkaan ihmeellisiä treenailtu. Sisällä jotain pieniä tokopätkiä, mutta muuten elelty perus arkielämää ja kun luntakin oli niin oltiin paljon ulkona ja nautittiin kivasta säästä. Eilen hain vaateläjän jotka olivat painettavana. Niihin pistettiin Dogbic -logot joten nyt kelpaa kulkea edustuskuteissa. Dogbic-kurssi järkätään Lappeenrannassa 9.12. jolloin päästään Domin kanssa syventymään siihen touhuun lisään ja myöhemmin tulee juttua bloginkin puolelle. Domi sai Dogbic -logon back on track takkiinsa ja hurtan polar liiviin jonka kävin sille ostamassa. Hurtan liivi saa toimia Domin työliivinä ja siihen olisi tarkoitus myöhemmin brodeerata teksti ÄLÄ KOSKE ja KUULOKOIRA ellen sitten vaan lätkäise siihen kuulokoirien kangasmerkin. Saadaan ne mainosvaatteet laitettua päälle ensi viikolla koiramessuille. Domihan esiintyy lauantaina ja sunnuntaina frisbeekoiranäytöksessä klo 13.30-14.00 ja klo 14.00-16.00 meitä voi tulla moikkaamaan hyötykoiraständille. Ennen frisbeenäytöstä meidät löytää frisbeekoirien ständiltä. Jos tulet hyötykoiraständille niin muistathan kysyä luvan ennen kuin kosket koiriin! Koiramessuilla Domilla on ostoslistalla pari lelua ja herkkua Hau-Hau pisteeltä niin saa repiä niitä sitten paketista jouluna (heh) ja näyttelyhihnakin ois kiva ja ehkä läjä tunnarikapuloita tai metallikapula.

2 kommenttia:

 1. Mistä noi housut on? Minä ja äiti vähän haaveillaan noista. Oisko sulla sinne kauppaan linkkiä?

  VastaaPoista
 2. Housut on merkiltään RevolutionRace ja saa ostettua ruotsista. :) Olleet tosi hyvät käytössä. Nettikauppa on ruotsiksi, mutta kun pääsee ostoskoriin asti niin rupee ilmestymään tekstiä jo suomeksi. Saapumisaika ollut n. 3-5 vuorokautta eli nopeaa.
  http://www.fritidsfabriken.se/13-dambyxor

  Myös Hööksistä löytyy samankaltaiset, mutta RR-housuissa enemmän valinnan varaa värien suhteen ja eri malleissa erilaisia taskuja.
  http://www.hooks.fi/kategorisidor/koiraohjaaja/1194/1/

  VastaaPoista