keskiviikko 19. elokuuta 2015

Arkielämää

Eilen ei menty tokon ryhmätreeneihin kun laiskuus iski. Käytiin lenkillä harjoittelemassa hihnassa kulkemista ja arvatkaas mitä. Nakeilla on ihmeellinen voima ja yks kaks Domi osasikin koko lenkin kävellä hihna löysällä eikä reagoinut ohi kulkeviin ihmisiin. ;) Loppupäivä hengailtiin vaan takapihalla nauttien auringosta. Tänään tokoiltiin. Tai tarkoitus oli. Helle ja hiekkakenttä. Ohjaaja on urpo kun oli valinnut liikkeiksi 3 vauhtiliikettä - luoksari, nouto ja kierto putkeen tehtynä. Jokainen voi arvata Domin mielipiteen asiasta ja se niistä treeneistä. ;) Muuten hyvä, mutta jos seuraavalla kerralla ottaisi sääolosuhteetkin huomioon kun tarkoitus ei ole kuitenkaan koesuorituksia vedellä putkeen ainakaan usein koska ei niissä liikkeissä suurta olemaan kun sitä hinkattu ihan tarpeeksi vaan tarkoitus treenailla 1-3 liikettä/per treeni ja keskittyä motivaatioon sekä palasien kokoamista kaukopalkan treenailulla. Yksi hyvä kierto saatiin ja siitä sitten palkalle ja fitdogin litkimistä.
Mitä tästä opimme? Tarkemmat suunnitelmat treeneihin ja huomioon otetaan myös sääolosuhteet ja muukin ympäristössä tapahtuvat seikat.
Sunnuntaina stadionille fribailemaan ja päivät vähenee. Musat saatu pistettyä eteenpäin. Sen suhteen näyttää valoisammalta sentään. Keksin lyhyen ja helpon liikeketjun joka pitäisi teoriassa ainakin onnistua myös siinä häiriössä ja loppu on improvisointia. Pituudella, rollereilla yms. kiihdyttävillä asioilla aloitetaan esitys niin jos keskittyminen pysyisi kiekoissa eikä yleisössä. Toivossa hyvä elää. Domi saa kuitenkin symppispisteet ja onhan se omanlainen maskottikoirakin ja pitää sitä vähän edes kunniakierroksia juoksennella ja naurattaa yleisöä. Se on se Domin juttu. Kunhan ei liimaudu johonkin hajuun kiinni.
Käytiin treenien jälkeen Mustissa ja Mirrissä sovittelemassa sadehaalareita jos löytyisi valmishaalareista sopiva ja semmoinenhan sieltä löytyikin. Se jos mikä on ihme. Haalariksi valikoitui Hurtan Slush Combat sadehaalari. Täytyy tilata se syyskuun aikana kunhan nämä helteet vaihtuvat syyskeleihin. Ihanan ohut, kevyt ja sopi malliltaan hyvin Domin päälle. Näille kun on vaikeaa löytää valmishaalareista sopivaa kun jos selkä on liian pitkä niin menee liikaa pyllyn päälle ja haalari joka on selästä sopiva niin ei mahdu rintakehästä. Sovituskidutuksesta Domi sai pari namipussia ja keksipurkkiin täydennystä. Loppuviikko taidetaan ottaa rennosti äänitreeniä lukuunottamatta, että jaksetaan sunnuntaina painaa täysiä menemään stadikalla.
Lokakuulle voisi vakavasti miettiä sitä tokokoetta ja pääsylipun hakemista voittajaan. Syyskuu taidetaan nyt panostaa vain yhteistyöhön ja purkaa omistajan pääkoppaa ajatuksista. Fribailua ja en tiedä jos vaikka rally-toko toisi sitä toisenlaista fiilistä tokotreeneihinkin ja vahvistaisi yhdessä tekemisen hienoutta. Hömppätoko. Leikkimistäkin otettu enemmän kun se on unohtunut täysin. Treenien määrää sentään saatu vähennettyä joten hyvään suuntaan menossa pienistä sekoilupäivistä huolimatta. ;)
Tähän loppuun vielä tarina kirjoittajan kännykästä joka teki sukelluksen wc-pönttöön. Nyt on uusi luuri ja siinä samalla vaihdoin soittoäänenkin kun sama soittoääni ollut edelliset 4 vuotta joten vähän vaihtelua elämään. Siinä on vain sellainen juttu, että joudun tietenkin opettamaan sen uuden äänen Domille. Huomenna aloitetaankin aktiiviset äänitreenit kännykän suhteen. Äänen oppimiseen ei onneksi varmaankaan kauaan mene kun perusteet jo hallussa ja yleistää ilmotuksen. Tärkeintä kuitenkin saada mahdollisimman nopeasti ja varmaksi opetettua tuo uusikin ääni, koska puhelin on yksi tärkeimmistä äänistä joihin Domin pitäisi reagoida ja ilmoittaa.

3 kommenttia:

  1. Hei! Saako sinun blogin linkittää FB:n Koirabloggajat ryhmään (https://www.facebook.com/groups/132393770437064/?fref=ts)? Terv. Laura

    VastaaPoista