keskiviikko 5. elokuuta 2015

Aktiivinen elämä

Mitäpä Domi on puuhaillut kun ei ehdi blogiinsa höpistä?
Ollut mukana töissä ja riehunut vapaa-ajalla. Eilen Domi oli mukana ja pääsi pulikoimaan altaaseen. Illemmalla lähdettiin sitten vielä korpeen hiekkamonttuilemaan. Sää oli aurinkoinen ja lämmin joten Domilla tuli melkoisen kuuma hiekkamontulla joten päätettiin ajaa pieneen rantaan ja tiedättekö mitä? Domi meni järveen uimaan ihan ite ensimmäistä kertaa varmaan koskaan! Ei pelottanut yhtään. Keppejä haki ja hauskaa oli. Siinä se lotras vedessä jonkun aikaan ennen kun lähdettiin. Onhan Domi meressä uinut itekseen viime vuonna mutta tuo järvi on ollut jostain kumman syystä pelottava. Uintiasentokin parantunut uimalassa treenaamisen myötä kun uimalassa käytössä on pelastusliivit.
Tänään mentiin työpäivän jälkeen kentälle fribailemaan, mutta oli sen verran kuuma ettei siellä kauaan viihdytty. Tuli ainakin huomattua, että Domi koppaa parhaiten jos heitot on matalia, tasaisia mutta myös todella nopeita. Siinäpä haasteita ettei kiekko tipu alas liian ajoissa. Fribailun jälkeen meinasi Domilta kieli tippua maahan joten käytiin venerannassa viilentymässä. Sinnehän se taas viiletti menemään kepin perässä ja polski innoissaan.
Kotia kuivattelemaan ja pariksi tunniksi hengailua. Takapihalla sekoilua lelujen kanssa ja lepoa.
Myöhemmin päivällä käytiin vielä eläinklinikalla hakemassa toinen satsi heisimatolääkityksestä jonka jälkeen lähdettiin mätsäröimään. Domi makoili täysin rennosti siellä hälinässä ja kehässäkin meni parhaiten koskaan. Ravasi, seisoi pöydällä nätisti ja oon oppinut jopa esittämään tuota kunnolla. Sijoituksena tuli Punaisten 3 ja palkintoina oli pari herkkupussia ja 800g makkarapötkö. Siinä onkin Domilla syötävää hetkeksi.
 Nyt Dompotti toteaa, että näkyillään ensi viikolla, koska me lähdemme huomenna Ruotsiin! Domi pääsee ensimmäiselle ulkomaanreissulleen. Siistiä. Vielä vaan pitäisi pakata...
Näkyillään siis ensi viikolla matkatarinan merkeissä ja uusien valokuvien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti