sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Reboundin opettaminen



Rebound on yksi koirafrisbeen tempuista jossa koira hyppää ohjaajaa kohti ja pongahtaa takaisin kiekon perään. Opetusvideolla näette kaksi eri tapaa opettaa rebound. Itse olen opettanut sylitempun kautta ja Heini tyynyn+tuolin avulla. Osa opettaa sohvalla istuen. Tapoja on siis erilaisia joilla voi koiralleensa lähteä kyseistä temppua opettamaan.
Ei pennuille eikä kovin nuorille koirille suunnattu temppu.

6 kommenttia:

  1. Hei! Luin juuri teistä jutun Koiramme-lehdestä ja tajusin että siinähän ovat te joita seuraan bloggerista! Mahtavaa työtä olet tehnyt koiran kanssa, mahdottoman suuret tsempit teille myös jatkoon :) Erinomainen blogi, jään mielenkiinnolla seuramaan teitä jatkossakin!

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Siellähän me Koiramme-lehdessä oltiin ja hyvä juttu olikin. Sitä oli tosi mukava tehdä ja osallistua siihen meidänkin osalta. Kattavasti oli asioista niin meistä kun kuulokoirista muutenkin.
    Kiitokset kehuista ja yritetään jatkaa samalla innolla tulevaisuudessakin ja vielä isommalla asenteella eteenpäin. :)

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Voikos tätä temppua opettaa isolle yli 70cm korkealle koiralle? Koska itselläni on venäjänvinttari ja aattelin että voiko tätä sille opettaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan voi yrittää, mutta itse en lähtisi tuon kokoisen koiran kanssa tekemään kyseistä temppua ja en usko, että rakenne soveltuu muutenkaan kovin hyvin tähän. On paljon muitakin temppuja joita voi tehdä tuon kokoisen koiran kanssa ja aina voi soveltaa. :)

      Poista
  4. Huhhuh, hiukanko kysyy vatsalihaksia toi temppu varsinkin isomman koiran kanssa! :D Pitääkin varmaan alkaa treenata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä frisbeetemppuja harjoitellessa saa itsekkin lihaskuntotreeniä :D Rebound vahvistaa selkää ja vatsalihaksia ja footstall (opetusvideo myöhemmin tulossa) kasvattaa jalkalihaksia ja voimaa lisää. ;) Pienen koirankin kanssa vaaditaan jo vähän kestävyyttä ellei halua lentää maahan varsinkin jos koira pomppaa täysillä. Joten voin vaan kuvitella miltä mahtaa tuntua isomman kanssa. :D

      Poista