lauantai 1. maaliskuuta 2014

Tokotreeniä

Torstaina käytiin aamutokoilemassa prisman viereisellä nurmikentällä Jennin ja Rossin kanssa. Domin päärooli oli olla vain Rossin häiriönä ja ihmettelemässä. Tehtiin kumminkin vähän pienesti ruutua (joka oli Domin mielestä merkki kiitos namipalkan) ja tunnaria josta löysi ihan hyvin omansa ja jonka treenaamisen olisi voinut jättää siihen pariin toistoon. ;) Mitä nyt ois ollut vähän kiva maistella ja syödä kaikki muutkin kapulat mennessään. Pikkuhiljaa. Täytyisi ne omat kapulat joskus saada aikaiseksi ostettua. Ja se ruutunauha...
Domi teki Rossin seurana myös paikkamakuun täristen kylmyydestä. Sekä otettiin noutoa metallikapulalla, kun Jenniltä semmoinen löytyi minikoossa.
Kuvat ©Jenni

Tänään huristeltiin raviradan parkkipaikalle vähän treenailemaan ja ottamaan häiriötä. Tokoilut aloitettiin patukkaleikillä (patukka viritetty noutajahihnaan) johon Domi syttyikin täysillä. Intoa riitti ja siitä olikin hyvä laittaa koira hetkeksi autoon ja kasata ruutu. Koira ulos autosta, patukan vieminen ruutuun ja lähetys. Juuri ruututreeniä aloittaessa kentän läpi ajoi noin 3 autoa, mutta Domi haki koko ajan kontaktia eikä häiriintynyt autoista tai ohikulkijoista. :)
Tehtiin muutama toisto patukan kanssa kisamatkalta ja eri suunnista sekä pari toistoa ilman näkyvää palkkaa. Tällä kertaa meni hyvin eikä hakeutunut merkille missään vaiheessa. Lelutreenit siis jatkukoon ruudun osalta.
Pienet saalistusleikit ja haettiin noutokapula autosta. Pari toistoa noutoa ja se niistä treeneistä. Lyhyet ja mukavat treenit.
Loppuajan Domi sai rällätellä patukan kanssa ympäri kenttää ja purkaa pahimmat energiat vielä mitä oli jäljellä. Treenien lopuksi eräs bostonilainen päätyikin pesulle kun oli ihan kurainen.
©domibostoni2.blogspot.com

2 kommenttia:

  1. Ollaanpas teillä taitavia! :)
    Mä kiinnittäisin huomiota ihan tohon peruasentoon, että koira istuu kunnolla. Nyt on takapuoli vielä ylhäällä maasta jonkin verran ja palkkaat tossa noudossa ennen kuin ehtii istua kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noudossa piti olla super nopea koska kamera katkasi aina videoinnin joten sitä ei tarkoituksellakaan tehty huolella. :D

      Poista