torstai 13. maaliskuuta 2014

Frisbeetä ja tokottelua

Eilen käytiin tekonurmella heittelemässä kiekkoja ja tänään tokoiltiin tapiksella sekä kuivaharjoiteltiin fribatemppuja. Huomenna suuntana Domin ensimmäinen kahvilareissu.

7 kommenttia:

  1. Löysin teidän blogin, ja kiva katsella upeita kuvianne myös täältä :D Hienon näköistä menoa ja tsemppiä treeneihin!

    - Janina & Luumu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne bloginkin puolelle lukemaan tuon otuksen treeneistä ja arkielämästä. :D Domi kiittää kehusta ja tsempeillä jaksetaan eteenpäin. :)

      Poista
  2. Hei!
    Juuri osui silmään teidän bloginne, ja olen nyt ihan onnellinen, että löysin tämän. Juuri nytkin jaloissani roikkuu sheltin pentu, joka olisi tarkotus kouluttaa (omin avuin kylläkin) ääniapulaiseksi. Tiedätkö yhtään, että voiko jo 8 kk täyttänyt enään kuulokoirakoulutukseen enään osallistua? Koira olis niin oppivainen ja iloinen ja voisi pärjätä isommassakin vastuussa. Olen yrittänyt etsiä netistä kaikki mahdolliset, mutta selville ei saa mitään. Itse olen kuulovammainen ja kuulokojeiden avulla elelen.

    Ps. Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen jasupyykko95(at)gmail.com niin voisin mahdollisesti auttaa asian suhteen.

      Poista
  3. Heippaheii! Löysin sun blogisi ihan googlettamalla bostoninterrieri. Mulle tulee pentu viikon päästä ja oon miettinyt ihan käytännön asioita mm. millainen bostonin kylmyydensietokyky on? Millaisissa lämpötiloissa sä käytät Domilla manttelia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Kiva kun eksyit tänne blogiin seuraamaan Domin touhuja. :)

      Itse käytän Domilla sademanttelia +5/-5 suojaamassa lihaksia tai lämpimällä kelillä jos tuulee kylmästi. (Esim. sadekeli). Ohut fleecetakki on yleensä -5/-10 kohdilla, paksu toppatakki -10/-15 ja siitä kylmemmäksi jos menee niin päältä löytyy PopDogin tekemä Örkkihaalari. :)
      Jotkut koirat vaatii yksilöstä riippuen herkemmin sitä vaatetusta ja jotkut kestää kauankin ilman ennen kun tarvitsee pukea. Koiran mukaan kannattaa mennä.

      Poista
    2. Jep, tietenkin pukeutumista katsellaan ihan yksilön mukaan :) mutta kiitti vastauksesta, tää on jo tällänen suuntaa antava vinkki mitä just tarvitsinkin. Jään seurailemaan blogiasi. Kiva lukea bostonijuttuja, kun kuitenkin vielä aika harvinainen rotu ettei ihan joka päivä kävele vastaan :D mä en malta odottaa, että oma pentu saapuu kotiin<3

      Poista