torstai 21. syyskuuta 2017

Syysmuoti

Koirat värikoodattu. Mikillä vihreä ja Domilla lila. Oon jonkun verran myynyt vanhoja tavaroita pois joten oli aika uudistaa koirien varusteet ja Mikille ei vielä ole kerääntynyt kunnolla mitään "omaa".
Molemmille hurtan uutuushihnat, Domille lilan värinen ja Mikille vihreänä. Miki onkin selvinnyt ihmeen pitkään yhdellä ainoalla hihnalla koko pentuaikansa ja siinä ei ole heijastinnauhaa. Domin hihna taas alkoi olla sen verran kulunut ettei heijastimet enää paljoa loistaneet, olihan sekin jo ollut pari vuotta aktiivisessa käytössä. Vihdoin ja viimein siis molemmille samanlaiset hihnat jotka on saman kokoisetkin. Domin työvaljaista otettiin työlätkät irti ja valjaat päätyivät Mikin käyttöön. Domille on ostoslistalla uudet julius valjaat (mikäs muukaan väri kuin lila). Orbiloc valon ostinkin Domille jo viime talvena ja Mikikin sai omansa. Hyvä valo jonka saa helposti noihin valjaisiin kiinni. Orbilocin lisäksi molemmille on heijastinliviit; Domilla hurtan polar liivi ja Mikillä hau-hau championin heijastinliivi. Valopannatkin löytyy, pari erilaista.

Uudeksi talvitakiksi ostin peruspompan kun ollut pitkään jo harkinnassa. Miki ei vielä omaa saanut, mutta ehkäpä ensi vuonna kun tietää jo paremmin minkä kokoiseksi meinaa jäädä. Mikillä käytössä rukkan softshell takki. Molemmilla myös fleecehaalarit ja tossut, kunhan ne pakkaset tulee. Varusteissa kuitenkin sen verran heijastimia ja valoja, että varmasti meidät huomataan ulkona liikkuessa. Ihmiseltäkin löytyy vihdoin ja viimein heijastinliivi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti