keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Lisää muutoksen tuulia

Blogi koki melkoisen muodonmuutoksen. Pari vuotta katseltiin edellistä ulkoasua joten olihan se jo aikakin vähän uudistaa ja vaihtaa ilmettä toisenlaiseen. Vähän värejäkin tällä kerta eikä vain pelkkää valkoista. Kaksi uutta välilehteäkin on ilmestynyt tuonne yläpuolelle. Facebook välilehdestä pääsette Domin uusille Facebook -sivuille ja koirakulut välilehdestä löydätte listauksen kuluista mitä kuluu tuohon koiraan tämän vuoden aikana ja tammikuu onkin siellä jo listattuna kokonaisuudessaan.

Muutoksen alla ollut myös yhteistyöt. Monen kanssa sopimukset päättynyt ja annetaan tilaa uusille hakijoille. Domilla on ollut erilaisia yrityksiä taustajoukoissa ja sen myötä päässyt kokemaan paljon erilaisia asioita. Ja olenhan itse saanut työpaikan Domin ansiosta.
Domi viettää edelleen talvilomaansa harrastuksista. Arki on ollut pääasiassa äänien ilmoittelua, pari kertaa käyty ketjulenkillä (taakanveto) ja pari kertaa ollaan käyty uimalassakin polskimassa, mikä onkin hyvää liikuntaa ja aktiviteettia näin talvisin. Saa touhuta ja purkaa energiaa lämpimässä vedessä. Viimeeksi käytiinkin eilen polskimassa ja Domi ui jo altaan päästä päähän ilman lelu houkuttelua ja mielentila oli rento. Lopuksi Domi sai sitten pomppia veteen frisbeelelunsa perässä ja lopuksi sai kantaa ylpeänä saaliinsa pesupaikalle mukaan.

Muutama päivä oltiin evakossa kun tähän taloon vaihdettiin ikkunat. Domi vietti viikonlopun vanhempieni luona hoidossa ja itse olin hoitamassa flatteja, mutta tänään päästiin omaan kotiin. Domilla ollut varmaan paljon touhuttavaa pienen reissunsa aikana kun tällä hetkellä se nukkuu erittäin sikeästi sängyssä peiton alla ja tuhisee. Ensi viikolla Domi pääsee uudestaan hoitoon ja tällä kertaa tätini ja mummin luokse. Omistajaa odottaa vaihteeksi leikkauspöytä. Ei mitään isoa kuitenkaan tällä kertaa.
Kunhan leikkauksesta parannun niin täytyy harkita tosissaan sitä treenioikeuden hankkimista halliin tai muuten vaan aktivoitua pikkuhiljaa eri harrastuksien parissa vaikka edes tässä omassa kotona. Pientä temppuilua ja vastaavaa. Hallissa tietysti pääsee tekemään suuremmin ja keskittymään kokonaisuuteen paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti