lauantai 23. kesäkuuta 2018

Synttärisankari

Juhannus eli erään bossusankarin 7v synttärit! Domi on edelleen se sama Domi kuin aina ennenkin. Paljon osaa asioita ja moni juttu opeteltu vähän sinnepäin, mutta tehty kuitenkin. Seurakoirasta tuli harrastuskoira ja harrastuskoirasta työkoira. Töitä Domi on tehnyt jo +4vuotta. Eläkepäivät häämöttää kohta. Nykyään Domin arki koostuu ulkoilusta, Mikin kanssa riehumisesta, syömisestä, skeittaamisesta, frisbeestä, nukkumisesta ja bossumaisista touhuista.

Kävinkin ottamassa monitoimibossusta aiheeseen sopivat synttärikuvat. Ei mitään peruskuvia aina jaksa.
Missäpä muuallakaan käytiin kuvaamassa kuin rakkaan harrastuksen parissa; skeittaus. Lauta sai myös osumaa kun Domi olisi halunnut syödä sen. Niin ihana lauta. Domi sai lautailla tunnin verran ja senkin jälkeen piti käskeä se pois kun ei olisi millään halunnut luopua laudasta ja lähteä autolle.
Kaikki skeittikuvat löytyvät osoitteesta https://koiruuksia.kuvat.fi/kuvat/Omat+koirat/Skeittaus/
"Ihana lauta!"
"Onko renkaat tallella??"
Tuumaustauko, meneekö lauta oikeaa linjaa?
"Voikohan tästä hypätä?"
Hups
Kuvien lisäksi tein myös koostevideon Domin touhuista 7 vuoden ajalta. Kaikenlaista on Domi puuhaillut vuosien varrella ja kokeillut eri lajeja. Domi viettää synttäripäivänsä kotona riehuen Mikin kanssa sekä syöden herkullista kakkua, kuten joka vuosi. Lihaskunto ja kroppa erinomaisessa kunnossa. Ainoastaan se kaihi silmissä, mutta sekään ei elämää suuresti häiritse kun ei liikaa mieti. Hampaatkin tippuilee yksitellen, mutta nääh. Pikkuvikoja. Energiaa ja intoa löytyy kuin pennulta. Siitä ei olla mihinkään päästy. Vieraat ihmiset veikkaavat aina Domin olevan alle 1v.

1 kommentti:

  1. Noi kuvat <3 Varsinkin renkaiden tarkistaminen ja tuumaustauko, ei juma. <3 Ja ennen kaikkea paljon onnea, Domi!

    VastaaPoista