lauantai 31. maaliskuuta 2018

Näyttelypuudeli - Saimaa Easter Dog Show

Miki kävi Imatran KR ja KV näyttelyissä pyörähtämässä (perjantai ja lauantai). Molempina päivinä 3 karvallista ja yksi naku. 

Perjantaina kehä alkoi näillä vasta puolenpäivän jälkeen. Jonkun aikaa siinä sai ootella. Miki odotteli häkissään ja oikein rauhallisesti olikin. Kulki myös nätisti näyttelypaikalla. Tuomarina Paavo Mattila. Kehässä ei kerennyt hirveästi asettelemaan koko koiraa pöydälle kun saikin jo juosta ympäri ja edestakaisin. Pu-kehässä pomppufiiliksellä ja olisi vaan halunnut leikkiä kavereiden kanssa, kun ei ole hirveästi tottunut siihen, että joku tulee takana (olisi ehkä syytä harjoitella).

Paavo Mattila
"Hyvin rakentunut uros. Hyvänmallinen pää. Kaunis ilme ja korvat. Hyvä runko. Erittäin hyvät raajat. Liikkuu hyvin. Miellyttävä luonne."
JUN ERI SA PU3

Urokset järjestyksessä 1-3

Perjantaina valioitui Suomen ensimmäiset karvalliset amerikankarvatonterrierit; Caa-Allepo Hurrikaani "Remu" ja Caa-Allepo Thera "Milka". ONNEA! :)

Lauantaina kehä alkoi heti klo 10 ja Miki ensimmäisenä koirana. Väsynyt junnukoira ja vieressä ranskiskehä ja Miki ei oikein ymmärrä muita lyttykuonoja (oma lyttykuonokamu on paras ja se riittää Mikille), mutta onneksi tottui ja oppi olemaan välittämättä. Omaan kehään siis päästiin nätisti. Tällä kertaa Miki sai seisoa pöydällä kauemmin ja hyvä ettei sinne itse hypännyt kun niin innoissaan. Ei siis ainakaan enää jännittänyt pöytää yhtään. Tuomarina Leni Finne. Miki olisi voinut myös kiivetä tuomarin syliin vähän pussailemaan ja tuomarilla oleva vinkulelu se vasta mielenkiintoinen olikin junnupojan mielestä. Sai unohtaa namin näyttämisen ja kiitin itseäni, että Miki on opetettu myös seisomaan niin, että pidän käsillä kiinni. Kävelykin alkoi sujumaan ja sain itsekin sopivan rytmin. Tulevaisuudessa todennäköisesti juostaan Mikin kanssa kunhan saadaan käännökset toimimaan. Kuono kuitenkin alkaa olemaan eteenpäin suunnattuna useammin eikä tuijota minuun namien toivossa. Loppuseisominenkin ilman nameja ja pitelin vaan pannasta kiinni, koska Miki keskittyi ympärillä oleviin koiriin ja katseli vaan niitä rauhallisesti. Väsymys painoi.

Leni Finne
"Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto. Oikea linjainen pää. Kauniit tummat silmät. Oikein kiinnittyneet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja ja ikäisekseen erinomainen eturinta. Hieman pysty olkavarsi. Vielä melko kevyt rintakehä. Riiittävät takakulmaukset. Riittävä askelpituus."
JUN ERI SA PU1, ROP ja SERT

Ensimmäinen serti ansaittu. 
Mikin mielestä voisi ihan hyvin hypätä pöydälle ilman apua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti